Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Minuta ciszy dla wszystkich żołnierzy, którzy zginęli z rąk swoich kolegów przygłupów

Co za kretyn. Czemu granaty są zielone lub szare? Tęczowe były by lepsze.
Byku35 napisał/a:
hui nie granat ty niewiesz co granat robi a to była jakaś petarda
Twoim zdaniem wybucha tak jak na filmach? 30 metrów rażenia ogniem piekielnym?

Wiewór napisał/a:
Twoim zdaniem wybucha tak jak na filmach? 30 metrów rażenia ogniem piekielnym?
nie znasz sie, tak wybucha prawdziwy granat

rodzajów granatów jest wiele i niektóre wybuchają jak na filmach a tu zwykły odłamkowy
( polecam zapoznanie się )
pl.wikipedia.org/wiki/Granat_(bro%C5%84)
( polecam zapoznanie się )
pl.wikipedia.org/wiki/Granat_(bro%C5%84)
I po to właśnie są szkolenia mili państwo, po to są próby i testy, wyrobi się tak że będzie jak Rambo Seagal von Jackie Norris de Schwarzenegger Alias "Roland z Częstokloca" nap🤬lał.

Coordinator napisał/a:
Minuta ciszy dla wszystkich żołnierzy, którzy zginęli z rąk swoich kolegów przygłupów
przodował w tym Stalin, nie zapominaj
bo kazał strzelać do swoich,
ale nie czas na historię z drugiej wojny światowej
o zabijaniu inteligentniejszych od tego z🤬ba , czyli IQ 90 , nie wspomnę
bo dalej w rosji jest podobnie,