Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ziemkiewicz: Lista chooyów
Yurij • 2013-03-25, 18:32
Ziemkiewicz komentuje sprawę listy 200 osób, które stanęły w obronie Ewy Wójciak, po tym jak ta nazwała papieża Franciszka per:"C🤬jem", w wyniku czego znalazła się na tak zwanym cenzurowanym.

Zgłoś
Harg 2013-03-26, 0:47 1
Po pierwsze żaden totalitaryzm. Autorytaryzm prędzej. Co do moich wypowiedzi dostosowałem się do jego poziomu, a poklask - n/c. Jak osoba z 30 postami może szukać poklasku na tej stronie? Proszszsz....
Zgłoś
i................p 2013-03-26, 1:26 3
Dziwne, że jak ktoś napisze "Gazeta Wyborcza to gówno" nikt nie czeka na obszerny elaborat, który argumentowałby taki pogląd. Ale niech ktoś się odważy powiedzieć, że Ziemkiewicz coś p🤬li to zaraz niemiłosierny ból dupy i żądania wyjaśnień. Sadistic jako prawicowa tuba polityczna zmienia się ze strony z czarnym humorem w rynsztok, gdzie każdy musi za wszelką cenę wyrzygać swoje poglądy i zmieszać z błotem wszystkich i wszystko, co ma choćby najdrobniejsze inklinacje w lewą stronę. No ja p🤬lę.
Zgłoś
N................s 2013-03-26, 2:44
lewactwo lewactwo lewactwo lewactwo lewactwo... a żebyście się k🤬a nie posrali

Papież c🤬j.
Zgłoś
d................k 2013-03-26, 8:06
Ta cała k🤬a lista to c🤬ja warta. Po prostu jakieś ciecie z tego samego teatru co ta p🤬da.
Zgłoś
G................a 2013-03-26, 12:20 1
capekpl1 napisał/a:

Gazeta wyborcza to największe lewackie kurestwo.

A "prawakow" jak zwykle boli dupa Klasyk.
Zgłoś
demobil 2013-03-26, 15:06 2
Rafał A. Ziemkiewicz jest spiralnym c🤬jem prawoskrętnym jak korkociąg. Z jego zgni­łych jaj wylęgają się jadowite węże. P🤬lone to gady! Zamiast krwi, którą Ziemkiewicz powinien codziennie przelewać za Polskę, w żyłach jego płynie mocz pełen nieakceptowalnych zarazków. W głowie Ziemkiewicza polskie wszy i plu­skwy walczą zajadle o każdy gram złośliwego raka, którego nosi zamiast mózgu. Ziemkiewicz wyległ się na świat z p🤬dy zde­chłej świni uwalanej gównem szczurów. Pisząc, p🤬li, a p🤬ląc, zaraża HIV, syfem, patrioty­zmem i rzeżączką. Na jego zamrożonym garbie wypełnionym kompleksami narciarze mogą ćwi­czyć krystianie. Z bydlęcych ślepi Ziemkiewicza cieknie ropa pełna radosnych gonokoków. Na żo­łądku ma Michnika, który wygryza temu capowi wrzody na dwunastnicy. Podczas gdy ludzie mają parcie pchające ich do sracza, Ziemkiewicz rwie się do salonu, by zrobić tam swoją kupę śmierdzą­cą jak cała pielgrzymka piesza do Częstochowy. A to, jakim naprawdę Ziemkiewicz jest gnojem i odbytem ludzkości, zachowam w myślach, gdyż opisując, mógłbym go obrazić. Jest też inny powód mojej grzeczności. Wszyscy wzywają, żeby powścią­gnąć język nienawiści i spierać się z szykiem starych hrabin. Politycy, dziennikarze, internauci obiecują się dostosować, gdyż to ocali kraj i odwiedzie waria­tów od planowania zamachów bombowych. Zgodnie z apelem łagodzimy język sporów. Ziemkiewicz, nazywając Palikota tylko by­dlakiem, ja zaś okazuję powściągliwość, kom­plementując Ziemkiewicza słowem „c🤬j” zaledwie.”

Jerzy Urban.

Zabolało ? Cieszę się
Zgłoś
Harg 2013-03-26, 16:50
NieWeszles napisał/a:

lewactwo lewactwo lewactwo lewactwo lewactwo... a żebyście się k🤬a nie posrali

Papież c🤬j.

Ludzie są tępi jak gówno. Jeżeli coś jest katolickie, to nie oznacza to z miejsca, że jest to prawicowe. Do książek.
Zgłoś
h................t 2013-03-26, 17:15
Dwie sprawy - po pierwsze - tych państwa wypadałoby zbojkotować (jak nie więcej), jakie prawo mają, żeby po tym nazywać się lewicą / Polakami? W końcu Polski (sarmacki) i lewicowy system wartości od zawsze zakładał utylitarną tolerancję. Wobec kościoła też, nawet, jeśli kiedyś kościół wsadzał nos w nie swoje sprawy, nikt nie używał tego typu sformułowań.

Po drugie - skąd ta pani miała dowody, że donosił? Do tej pory nie wiemy, kto zdradzał kolegów w Solidarności (TW), a ta pani mówi, że wie na pewno - ten ksiądz zdradzał kolegów.
Zgłoś
sidian 2013-03-26, 23:40 2
I jedziemy dalej. Prawicowy wózek toczy się i toczy, ścierwo pozostaje ślepe na własne argumenty. Skoro tak zajadle prawica broniła księdza de Berier za to, że dzieciakom z in vitro wmówił bruzdę na czole (znam ja takich lekarzy...), to niech teraz z równą zajadłością broni tej całej dyrektor jak jej tam za nazwanie papieża c🤬jem. Taka sama sytuacja, debilna wypowiedź niezwiązana z pełnioną przez nich funkcją. De Beriera chcieli usunąć z uczelni, a tę kobitę z teatru. Tu bronimy, tam nie bronimy. Gdzie tu logika? Gdzie sens?

A swoją drogą z papieżem to mi tylko jeden c🤬j po drodze. "C🤬j mnie to obchodzi". Niech sobie w watykanie wybierają szamanów jakich im się podoba. Aby tylko od moich pieniędzy i naszego prawa się ich sługusy trzymały z daleka, to będziemy żyć w pokoju.
Zgłoś
krzysiek0909 2013-03-27, 0:02
A kto to kvrwa jest Ewa Wójcik? Jeśli jest nikim to może sobie wyzywać kogo chce, ale jeśli dostaje kasę z publicznych pieniędzy to powinna wylecieć na zbity pysk z roboty. Gdybym w pracy nazwał kogoś publicznie h🤬jem to pewnie od razu wyleciałbym z roboty.
Zgłoś
Harg 2013-03-27, 23:14
sidian napisał/a:

I jedziemy dalej. Prawicowy wózek toczy się i toczy, ścierwo pozostaje ślepe na własne argumenty. Skoro tak zajadle prawica broniła księdza de Berier za to, że dzieciakom z in vitro wmówił bruzdę na czole (znam ja takich lekarzy...), to niech teraz z równą zajadłością broni tej całej dyrektor jak jej tam za nazwanie papieża c🤬jem. Taka sama sytuacja, debilna wypowiedź niezwiązana z pełnioną przez nich funkcją. De Beriera chcieli usunąć z uczelni, a tę kobitę z teatru. Tu bronimy, tam nie bronimy. Gdzie tu logika? Gdzie sens?

A swoją drogą z papieżem to mi tylko jeden c🤬j po drodze. "C🤬j mnie to obchodzi". Niech sobie w watykanie wybierają szamanów jakich im się podoba. Aby tylko od moich pieniędzy i naszego prawa się ich sługusy trzymały z daleka, to będziemy żyć w pokoju.

Jaka prawica broniła de Beriera?
Zgłoś