Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzichader 2016-11-14, 2:16 26
Coś ciulaty masz ten opis, za słaby.
Zgłoś
Wiewiór z lasu 2016-11-14, 8:17 9
Za Fantastico zawsze piwko
Zgłoś
zeus6 2016-11-14, 9:32 2
suka blyat
Zgłoś
InnyName 2016-11-14, 11:12 2
Samochodem zawsze patrzę, ale to wyuczony odruch po prostu, a na motocyklu mógł bym je zdjąć, a to z kolei z przyzwyczajenia, że nikt mnie nie dogoni

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
A................h 2016-11-14, 11:15 11
Za fantastico nigdy piwa.
Zgłoś
Smoczoor 2016-11-14, 11:15 14
4up zróbcie tu sektę Fantastico i umawiajcie się na zmianę na robienie mu loda... Człowiek kaleczy nasz język, a Ci jeszcze klaszczą ze szczęścia
Zgłoś
Novotko 2016-11-14, 11:23 10
może was wk🤬iać sposób w jaki ten koleś pisze, ale dzięki niemu macie tu kupę materiału do oglądania
Zgłoś
Syryjska_lama_bojowa 2016-11-14, 11:48 2
Patrz w lusterka...Tiry są wszędzie !
Zgłoś
R................f 2016-11-14, 13:25
Wk🤬iajacej muzyki sluchal
Zgłoś
kokos_123 2016-11-14, 13:43
dzień dubla

podpis użytkownika

:oneko:
Zgłoś
InnyName 2016-11-14, 13:48 3
Arch napisał/a:

Za fantastico nigdy piwa.

Może niech fantastico się wypowie czy bardzo mu wiszą te piwa ?
Bo zapewne jak Bongman, ma nasrane na te piwa, a w końcu się wk🤬i i też pójdzie, a wy później będziecie oglądać słodkie psy od gimbazy, bo jakby ktoś nie zauważył to solidna część ostatniego sadistic.pl to fantastico

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
A................r 2016-11-14, 14:03 2
To są właśnie k🤬y tirowcy - rozpędzą te piepszone kloce i nie mogą nad nimi zapanować. Przy takich warunkach powinni jechać max 10 km na godzine tym szajsem, a tak wogólę wyp🤬alać na tory.
Zgłoś
a................2 2016-11-14, 14:20 4
MotoGdynia napisał/a:

w końcu się wk🤬i i też pójdzie

Co zrobić, żeby go wk🤬ić?

MotoGdynia napisał/a:

jakby ktoś nie zauważył to solidna część ostatniego sadistic.pl to fantastico

...i wszystkie ze zj🤬ym opisem, który zniechęca zarówno do czytania, jak i oglądania filmików.
Zgłoś
W................. 2016-11-14, 15:19
Ja bym powiedział raczej, że fantasmultipla.

Miał chłopak potencjał, ale przeszedł na czarną stronę moczu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie