Ale piekna panika
warto podglosnic.
No i gratulacje dla kierowcy tira za zdobycie nagrody debila/kretyna/pojeba/idioty/itp. ROKU, k🤬a nawet stulecia.

No i gratulacje dla kierowcy tira za zdobycie nagrody debila/kretyna/pojeba/idioty/itp. ROKU, k🤬a nawet stulecia.
podpis użytkownika
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile

co za głąb. zap🤬la sobie gość wesoło 100km/h po śniegu, widzi wyprzedzający tir i nawet nie zwalnia (lub nie może, bo jest ślisko). hameryka...
@up do tego z baaaardzo daleka już widać, że ciężarówka jedzie jego pasem...
Corradolicious, zdeniwelowanymohul,
Napiszcie jeszcze pajace, że to wszystko wina osobówki.
Napiszcie jeszcze pajace, że to wszystko wina osobówki.
@ChybaTy1: pajac to cię zrobił szczochożłopie tępy.
Gdzie ja napisałem, że to wina osobówki (a raczej pickupa)? Tylko nie zrobił NIC do chwili okrzyku aby zminimalizować zagrożenie. A już po wyjeździe z zakrętu widać, że ciężarówka jedzie jego pasem. Nie dość, że zap🤬lał na śniegu to jeszcze nawet nie hamował.
Gdzie ja napisałem, że to wina osobówki (a raczej pickupa)? Tylko nie zrobił NIC do chwili okrzyku aby zminimalizować zagrożenie. A już po wyjeździe z zakrętu widać, że ciężarówka jedzie jego pasem. Nie dość, że zap🤬lał na śniegu to jeszcze nawet nie hamował.

tylko po c🤬j on konia posadzil z tylu, i czemu ten kon tak ujadal?

K🤬a, Ty p🤬lony baranie, domyśl się że kiedy rozpędzisz tira do pewnej prędkości, ze wzgórza np, które widać w oddali i jedzie Ci spychacz 10km/h to łatwiej go wyprzedzić pędem swojej masy, niż ryzykować zahamowaniem i wpadnięciem w poślizg, tym bardziej przed jakimś wąwozem. Uwierz mi jestem specjalistą