👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biały pies ratuje brunatne ryzykując własne zdrowie- czy można bardziej czytelną analogię?

Bez sensu! Jak ktoś chce psa moczyć w jeziorze to jedynie w worku.
Worek powinien mieć troche luzu, pies jak się szamocze szybciej idzie na dno niz jak sie swobodnie unosi.
Chyba ze preferujemy styl pływacki z cegłą, wtedy na kazde 5 kilo psa przypada jedna cegła.
Protip ekologiczny, w worku mozemy zrobic mała dziurke wtedy węgorze szybciej wyżrą zawartość.
Worek powinien mieć troche luzu, pies jak się szamocze szybciej idzie na dno niz jak sie swobodnie unosi.
Chyba ze preferujemy styl pływacki z cegłą, wtedy na kazde 5 kilo psa przypada jedna cegła.
Protip ekologiczny, w worku mozemy zrobic mała dziurke wtedy węgorze szybciej wyżrą zawartość.

Psu ludzie pomogą,bo pies pomaga ludziom np niewidomym,a w Korei ponoć psy gotują ludziom

Coordinator napisał/a:
Wśród owiec są jeszcze tacy jak @poligon6 znajdujący satysfakcję w gnębieniu słabszych od siebie zwierząt.
Są też tacy którzy nie widza różnicy pomiedzy tekstem pisanym a sprastwem. To że udzielam porad nie znaczy że tak robie.
Dodaam jedynie żeby wora nie wrzucać do przysłowiowego jeziora, lepiej wrzucić do rzeki. Dlaczego? Raczej cięzko wrzucić takiego 20 kg skurczybyka na tyle daleko wy poszedł glęboko na dno(chyba ze to dawne żwirowisko). Rzeka jeżeli jest na zakolu to wiemy że jest głęboko na zewnętrznej przynajmniej 2 metry.

@sonal, dla kogoś takiego jak ty, napewno nikt by się nie poświecił, nawet jeśli miało by to być zatelefonowanie po służby, szkoda minut (a mam darmowe) XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie