📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Sezon czas zacząć
podobno w zimę najłatwiej odróżnić prawdziwych kierowców, od ludzi z prawem jazdy.

@up
Jak już pisałem - DOŚWIADCZENIE.
1. Mówimy o zamarzniętej, nie o śliskiej. Na śliskiej efekty widać jak najbardziej.
2. A czy on skręcił? Z tego co ja widziałem, to gość machał przodem. Normalnie by pojechał w tym kierunku, w którym skręcił, nie mistrzu?
Jak już pisałem - DOŚWIADCZENIE.
1. Mówimy o zamarzniętej, nie o śliskiej. Na śliskiej efekty widać jak najbardziej.
2. A czy on skręcił? Z tego co ja widziałem, to gość machał przodem. Normalnie by pojechał w tym kierunku, w którym skręcił, nie mistrzu?

@exculibrus
No właśnie o to chodzi, że nie pojechałby w tym kierunku, w którym skręcił, bo było ślisko... Mógł cisnąć na środek, gdzie był śnieg (przez co mógł odzyskać trochę przyczepności), a po wytraceniu prędkości wróciłby na swój pas.
No właśnie o to chodzi, że nie pojechałby w tym kierunku, w którym skręcił, bo było ślisko... Mógł cisnąć na środek, gdzie był śnieg (przez co mógł odzyskać trochę przyczepności), a po wytraceniu prędkości wróciłby na swój pas.
W takich warunkach powinno się zapomnieć o hamulcach (jedynie w końcowej fazie zwalniania można ich użyć), ale gdy ktoś kto wpada w poślizg hamuje to od razu widać co się dzieje..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie