Kto nie ma prawa jazdy daje piwo, kto ma ten wie co to za ból jechać w zimie i wpaść wachadło i nie daje piwa!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
@bloodwar
Po pierwsze "waHadło" kmiocie.
Po drugie zap🤬lał i ma za swoje.
Po trzecie wyp🤬alaj.
Po pierwsze "waHadło" kmiocie.
Po drugie zap🤬lał i ma za swoje.
Po trzecie wyp🤬alaj.

jakis patałach nie kierowca.sorry bo bezmyślnie niechcący dałem piwo bloodwarowi.Mógł puścic hamulec a nie kręcić fajera jak poj🤬y.widać że mocno zwalniał "prawie" by wyprowadził

Było się tym pudełkiem małym zatrzymywać na lewym pasie, pod prąd ?
Mają nagrodę, wygrali BMW, prawie jak w konkursach smsowych.
Mają nagrodę, wygrali BMW, prawie jak w konkursach smsowych.
Aż dziw, że te radiowozy u ruskich odpalają w zimę.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

@Bloodwar
Widzę, że z Ciebie taki kierowca jak Ci na filmikach.
Jeśli chodzi o jazdę w zimie, to w takich warunkach jeździ się powoli a nie Zap🤬la - na drugim filmie gość miał conajmniej z 80. No chyba, że masz off-road'owe opony. Zresztą doświadczony kierowca wyszedłby cało z obu sytuacji, a nie, z wciśniętym hamulcem, machał kierownicą jak c🤬a.
Widzę, że z Ciebie taki kierowca jak Ci na filmikach.
Jeśli chodzi o jazdę w zimie, to w takich warunkach jeździ się powoli a nie Zap🤬la - na drugim filmie gość miał conajmniej z 80. No chyba, że masz off-road'owe opony. Zresztą doświadczony kierowca wyszedłby cało z obu sytuacji, a nie, z wciśniętym hamulcem, machał kierownicą jak c🤬a.
Ale i tak w taką zimę się tak nie zap🤬la, ja się dziś wyj🤬em przechodząc przez ulicę na nogach, a co dopiero autem wpaść w poślizg...

Nie ma to jak fachowe komentarze a prawda taka że wy byście się wszyscy osrali w takiej sytuacji a nie udzielacie porad.

@up, ja bym się nie osrał, bo bym tak nie zap🤬lał, ale c🤬j tam, bardziej mnie wk🤬iają kierowcy co jadą 30km/h po czarnym mokrym asfalcie

@up
Paralitycy stwarzają takie samo zagrożenie na drodze jak idioci.
@pawel2611
To, że jesteś niedzielnym kierowcą nie oznacza, że inni też nimi są.
Paralitycy stwarzają takie samo zagrożenie na drodze jak idioci.
@pawel2611
To, że jesteś niedzielnym kierowcą nie oznacza, że inni też nimi są.

pawel2611 napisał/a:
Nie ma to jak fachowe komentarze a prawda taka że wy byście się wszyscy osrali w takiej sytuacji a nie udzielacie porad.
napisał instruktor.idź chłopie w pokera pograj na fejsbuku:P