📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

Nie zal mi. Ostatnio gosc o malo co.spowodowalby wypadek bo musial koniecznie byc przede mna. Debili nie brakuje. Moze mial naped na 4 kola i myslal ze jest mistrz.
Z cyklu debilem być, mam małego jak ołówek, to nadrobię autem :v Dobrze że nikomu nic się nie stało...
Sonal napisał/a:
Jeżeli dla Ciebie wyprzedzanie na zakazie przekraczając linię ciągła w takich warunkach to jest nic... to nie mam więcej pytań. Tamtemu też się wydawało, że jedzie normalnie - a jak się skończyło tak, że mam nadzieję, że potraktował to jako ostrzeżenie.
Zima. Masz samochód, który bezpiecznie i spokojnie może sobie jechać 60, ale przez 3 km na prostej drodze jedziesz za mułem 30. Tak, uważam, że przekroczenie ciągłej na prostej drodze, przy świetnej widoczności to nie jest nic złego jak masz świadomość łatwości, z jaką samochód może popaść w poślizg. A skoro Ty nie masz pytań do mnie to i ja Twojego stylu jazdy domyślać się nie muszę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie