Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
JoSeed 2025-01-26, 18:13 8
Zdaje się, że powinni być gdzieś na polu walki... 🤔
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-26, 18:39 2
"nie pamięta wydarzeń, które miały miejsce na kilka godzin przed incydentem."Wyrazy współczucia...,ale dla gościa, który pożyczył mu kasę ,hehe.
Zgłoś
Jacson 2025-01-26, 18:44 2
"Lubię to". Schumacher.
Zgłoś
Zinou0 2025-01-26, 19:14 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nazhir 2025-01-26, 19:28 3
Snowbordziarze - to tacy murzyni wśród miłośników sportów zimowych
Zgłoś
pazuzu 2025-01-26, 21:47
Czego to ruskie nie zrobią żeby nie iść do wojska 🙂
Zgłoś
eliveruss 2025-01-26, 22:10 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
saves 2025-01-26, 22:51 11
Lata temu pojechałem ze znajomymi . Oni na narty, ja jako kierowca dyliżansu. Sam na nartach nie jeżdżę i nie zamierzam. A dlaczego? Okna pokoju, w którym spałem wychodziły na wejście na stok. Co dzień przez tydzień karetka przyjeżdżała po narciarzy kilka razy. Moja połówka też jeździła na nartach, ale sama zrozumiała że to więcej szkody niż radości. Raz jej spuszczali krew ze stłuczonego kolana, innym razem bok obity na całej szerokości. A w dupie z takim sportem.
Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-01-27, 0:13 1
Zgłoś
kakalos 2025-01-27, 1:59 3
saves napisał/a:

Lata temu pojechałem ze znajomymi . Oni na narty, ja jako kierowca dyliżansu. Sam na nartach nie jeżdżę i nie zamierzam. A dlaczego? Okna pokoju, w którym spałem wychodziły na wejście na stok. Co dzień przez tydzień karetka przyjeżdżała po narciarzy kilka razy. Moja połówka też jeździła na nartach, ale sama zrozumiała że to więcej szkody niż radości. Raz jej spuszczali krew ze stłuczonego kolana, innym razem bok obity na całej szerokości. A w dupie z takim sportem.

boś ciota i tyle, we mnie nikt nie wjedzie od tylu, bo mnie nie dogoni ez:D
Zgłoś
BazantSzary 2025-01-27, 9:34
Zgłoś
Atlasss 2025-01-27, 13:11
Zgłoś
skinner1987 2025-01-27, 17:57 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem