📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:55
Spokojnie, kamerzysta kręcący całe zajście rozmasuje wieczorem pedalarzowi prostatę i już tak bardzo nie będzie bolało.
Mnie tam nie szkoda roweru. Za swoje kupił, za swoje będzie naprawiał. A w międzyczasie będzie spokój od kolejnego debila-pedalarza na drodze.
Wszyscy macie problemy z rowerzystami. Może czas się zastanowić nad sobą.
zaczatowany napisał/a:
Mnie tam nie szkoda roweru. Za swoje kupił, za swoje będzie naprawiał. A w międzyczasie będzie spokój od kolejnego debila-pedalarza na drodze.
Przynajmniej rowery nie robia halasu, jak motocykle czy podrasowane gruzy…
Biker napisał/a:
Wszyscy macie problemy z rowerzystami. Może czas się zastanowić nad sobą.
My już się zastanowiliśmy i stwierdziliśmy że w życiu liczy się stabilność, a stabilność zaczyna się od 3 kółek a najlepiej to mieć cztery, wtedy nawet naczepa pędzocej obok ciężarówki nas nie sponiewiera :p
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE napisał/a:
My już się zastanowiliśmy i stwierdziliśmy że w życiu liczy się stabilność, a stabilność zaczyna się od 3 kółek a najlepiej to mieć cztery, wtedy nawet naczepa pędzocej obok ciężarówki nas nie sponiewiera :p
Weź napisz nam coś jeszcze. 🤣🤣🤣🤣
Dźwięk jak łamiąca się rama z karbonu
Nie wiem co to dokładnie na rower, ale chłop uderzył przednim kołem o przeszkodę, ewidentnie za wolno jechał.
Rower to jakiś Norco HT. Amor tylko z przodu. Zapewne w instrukcji jest napisane że koła nie powinny odrywać się od ziemi
norco.com/bikes/mountain/
Nie wiem co to dokładnie na rower, ale chłop uderzył przednim kołem o przeszkodę, ewidentnie za wolno jechał.
Rower to jakiś Norco HT. Amor tylko z przodu. Zapewne w instrukcji jest napisane że koła nie powinny odrywać się od ziemi
norco.com/bikes/mountain/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie