Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:55
tars Dzisiaj 13:33 1
I takich sukcesów życzymy rowerzystom w nadchodzącym nowym roku
Zgłoś
radek225 Dzisiaj 13:52 2
Spokojnie, kamerzysta kręcący całe zajście rozmasuje wieczorem pedalarzowi prostatę i już tak bardzo nie będzie bolało.
Zgłoś
Hyena83 Dzisiaj 14:08 1
Do 3 razy powtarzał. Ani razu mu się nie udało
Zgłoś
zaczatowany Dzisiaj 15:13
Mnie tam nie szkoda roweru. Za swoje kupił, za swoje będzie naprawiał. A w międzyczasie będzie spokój od kolejnego debila-pedalarza na drodze.
Zgłoś
Biker Dzisiaj 17:22 1
Wszyscy macie problemy z rowerzystami. Może czas się zastanowić nad sobą.
Zgłoś
DrewDiaz Dzisiaj 17:26 1
zaczatowany napisał/a:

Mnie tam nie szkoda roweru. Za swoje kupił, za swoje będzie naprawiał. A w międzyczasie będzie spokój od kolejnego debila-pedalarza na drodze.

Przynajmniej rowery nie robia halasu, jak motocykle czy podrasowane gruzy…
Zgłoś
Biker napisał/a:

Wszyscy macie problemy z rowerzystami. Może czas się zastanowić nad sobą.

My już się zastanowiliśmy i stwierdziliśmy że w życiu liczy się stabilność, a stabilność zaczyna się od 3 kółek a najlepiej to mieć cztery, wtedy nawet naczepa pędzocej obok ciężarówki nas nie sponiewiera :p
Zgłoś
Krowal Dzisiaj 17:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Biker Dzisiaj 18:16
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE napisał/a:

My już się zastanowiliśmy i stwierdziliśmy że w życiu liczy się stabilność, a stabilność zaczyna się od 3 kółek a najlepiej to mieć cztery, wtedy nawet naczepa pędzocej obok ciężarówki nas nie sponiewiera :p

Weź napisz nam coś jeszcze. 🤣🤣🤣🤣
Zgłoś
Raaaf Dzisiaj 18:30
No! I zajebiście mu to wyszło🤘
Zgłoś
edek_kotek Dzisiaj 18:36
Bo śnieg był za twardy
Zgłoś
100pa 32 minuty temu
Dźwięk jak łamiąca się rama z karbonu
Nie wiem co to dokładnie na rower, ale chłop uderzył przednim kołem o przeszkodę, ewidentnie za wolno jechał.

Rower to jakiś Norco HT. Amor tylko z przodu. Zapewne w instrukcji jest napisane że koła nie powinny odrywać się od ziemi

norco.com/bikes/mountain/
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem