Bardzo dobrze
Taki los powinien spotkać każdą k🤬ę przepuszczającą piesze robactwo.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Gmork napisał/a:
Bardzo dobrze Taki los powinien spotkać każdą k🤬ę przepuszczającą piesze robactwo.
sam jestes pieszy. nawet jesli dupe wozisz nawet k🤬a 50m do najblizszego sklepu grubasie;d
nwonigers napisał/a:
sam jestes pieszy. nawet jesli dupe wozisz nawet k🤬a 50m do najblizszego sklepu grubasie;d
Nie bluźnij synu. Nigdy nie miałem nadwagi, i sam jesteś k🤬a pieszy.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Prawie identycznie jak w kreskówce
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Taka sytuacja powinna być przewidziana w kodeksie i obciążać mandatem i naprawą szkód osobę, która hamuję innych.
dobrze gosciu zrobil c🤬j ze robote straci albo samochod naprwi z wlasnej kieszeni i ubezpieczenie straci znizki a moze nawet ubezpieczenie nie pokryje szkody, ale co pozyl to jego jst slawny na caly swiat dobry typek rozj🤬 p🤬de, on choc stracil finansowo to nie moralnie i bedzie sie tym chwalil w kazdym barze patrz to ja, a ta p🤬da choc nawet jak zyska na naprawie 1000 zł to bedzie sie wstydzic ze zostal tak wyj🤬y xD
swampman napisał/a:
kazdy tak powinien robic tylko poprostu szkoda auta...
polecam
Szybko by zabrakło BMW i AUDIc na polskich drogach .... bo byśmy sk🤬ysynów rozj🤬i