👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Co oni wczoraj brali?
-Przedwczoraj... ale dopiero dzisiaj byli w stanie pokazać swój wynalazek innym
-Przedwczoraj... ale dopiero dzisiaj byli w stanie pokazać swój wynalazek innym

spokojnie
za rok już ich nie będzie
ani na studiach (bo ich wyjebią)
i na świecie (bo zdechną z prześpania )

Poluzuje się jakiś widelec i mamy materiał na harda
Chyba że to na magnesie się trzyma.

Chyba że to na magnesie się trzyma.
Mad666 napisał/a:
spokojnie
Znając życie "takie studenty" skończą te studia i będą kolejnymi z wyższym, którzy będą zaniżać stawki na rynku pracy.
po dzwonku myślę że wentylator współpracuje z mikrofalą, czyli oszczędność sięga zenitu

Prawdopodobnie ten wentylator to będzie najlepsze, co w życiu z siebie dadzą.

tranzystor napisał/a:
Znając życie "takie studenty" skończą te studia i będą kolejnymi z wyższym, którzy będą zaniżać stawki na rynku pracy.
Stawki to zaniża twoja stara
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie