Kolejna zajebista produkcja devinsupertramp, tworcyt m.in. assassin's creed in real life czy epic rope swing
podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
pkh
2012-12-15, 0:11
Fajna zabawa, ale co tu dużo mówić...trzeba mieć bogatych rodziców ..
Konto usunięte
2012-12-15, 4:26
Bogate sk🤬iele, nie ma piwa. Niech giną.
Konto usunięte
2012-12-15, 9:44
Większośc z nas może wysnic sobie taka zabawe ... .
hajs hajs hajs
Konto usunięte
2012-12-15, 12:55
ludzie to wiedzą ,że zyją
Konto usunięte
2012-12-15, 12:59
jakie moje życie jest nudne
Weźcie się za siebie , a nie tylko narzekacie jakich to rodziców bogatych trzeba mieć. Gdyby połowa z was chociaż porządnie zaczęła się uczyć, wyjechała z tego nędznego ( gospodarczo ) kraju , to spokojnie było by was stać na wasze marzenia, tudzież zainteresowania. A tak to tylko narzekacie, opierniczacie się...
pieniądze szczęścia nie dają - tekst wymyślony przez bogatych co by innym tak przykro nie było, ach wspaniałomyślni
ale spoko jak będę bogaty też nagram film jak się zajebiście bawię
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
Konto usunięte
2012-12-15, 13:17
Co to za miejsce?
Konto usunięte
2012-12-15, 13:31
u nas pewnie byłby zkaz kompieli : /
pkh napisał/a:
Fajna zabawa, ale co tu dużo mówić...trzeba mieć bogatych rodziców ..
lub dobrze dupą zarabiać
Konto usunięte
2012-12-15, 14:09
Wielkie mi halo. Wyp🤬alać tyle sosu i bujać się z takimi z🤬bami po to tylko żeby doświadczyć trochę emocji? Zamiast pójść się normalnie nap🤬lić i wdać w jakąś awanturę i mieć to samo z prawdziwą brygadą "pod wezwaniem"?? Ludźmi, z którymi przyjaźnie zostają na całe życie, którzy nie zapomną o mnie "bo mój tata już nie jest w radzie nadzorczej", przed którymi nic nie muszę udawać??? Pff...
Konto usunięte
2012-12-15, 14:34
pjm77, ty tak na poważnie? Jeśli tak to żal mi ciebie. Pochwal się jak już cie przecfelują w więzieniu do którego trafisz za niumyślne spowodowanie trwałego uszczerbku na zdrowiu.
wc🤬j trzeba tej kasy żeby line ze skałki rozwiesić nad jakims jeziorem tudziez innym bajorem
P🤬licie, wystarczy półtora kafla mieć i zimą, tydzień w Czechach spindlerowy młyn, ze znajomymi i k🤬a jest zabawa z emocjami również zajebista. Nie trzeba mieć bogatych rodziców, wystarczy trochę zaradności i mnie ćmików.
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll