"Zjarany" koleś został napadnięty podczas kręcenie na żywo. Agresorzy użyli prawdziwego gnata. Goście ponoć już siedzą.
+ taki mały remix, dobrze gada
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up nikt nie mowi ze alko jest gorsze czy lepsze (chociaz sam osobiscie uwazam ze gorsze). Zauwaz ze ty i jarasz i pijesz i pewnie jeszcze walisz jakies mocniejsze dragi od czasu do czasu... I oczywiscie uwazasz sie za zdrowa osobe wolna od uzaleznien

Bardzo typowe. Ale musze cie zmartwic. Zyjesz w swiecie iluzji.
konto usunięte
2013-02-20, 20:48
@androgenius
Cytat:
Trip po zielsku
to chyba jeszcze dobrego zielska nie paliłeś
konto usunięte
2013-02-20, 21:51
Ja paliłem przez rok dzień w dzień po 5-15 gramów. Paliłem bo chciałem. Od tygodnia nie pale, nie czuje się uzależniony. Ograniczam się, bo idzie.
konto usunięte
2013-02-20, 23:16
konto usunięte
2013-02-21, 11:10
Ten kto nadużywa marihuany jest ćpunem ponieważ jest to narkotyk, a na człowieka uzależnionego narkotykiem nazywa się ćpunem, człowieka uzależnionego alkoholem nazywa się alkoholikiem, trudne do pojęcia? Jak widzę, słyszę pie**** o tym ze "zioło" to lek na wszystkie problemy świata, że nie uzależnia, że wszystko inne jest złe, tylko nie "ziółko to mnie ch** strzela. Wszystko jest dla ludzi ale nie w nadmiarze. Wszystko potrafi uzależnić!
up
Dla Twej informacji człowieka uzależnionego od narkotyków nazywa się narkomanem, trudne do pojęcia? Ja się znam i mogę o sobie powiedzieć ćpun, ale nie życzę sobie być tak nazywanym przez osoby mi obce.
Z resztą Twojego postu się zgadzam - trawa jest rownież używką, uzależnia i powinny się za nią brać tylko osoby dojrzałe psychicznie.
konto usunięte
2013-02-21, 16:43
@bennybenny twoja hipokryzja bardzo mnie rozbawila.Czlowiek naduzywajacy alkoholu jest alkoholikem,ale alkohol jest narkotykiem wiec powinien byc cpunem/narkomanem.Tak to trudno zrozumiec???I macie generalnie bardzo male pojecie na temat baki bo jak juz pisalem ona na wiele chorob pomaga nie niszczac ci przy tym watroby,a alko nic nie robi oprocz powiekszenia przemocy,patologi tepy zapity narodzie