👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w sumie zajebista sprawa, tygodniami masz pretekst żeby siedzieć w garażu (to taka oaza spokoju z piwem) po to żeby taką mydelniczkę rozj🤬 1 zjazdem i pewnie się naj🤬 na koniec z resztą uczestników

taaaaaa... p🤬lenie....
"byśmy wzięli udział"
h🤬ja byś wziął udział. jak by to było koło ciebie to pewnie byś p🤬lił:
"...aaaaa, nie mam kóół"
"...aaaaa, nie miałem czasu"
"...taki termin ze ja akurat w robocie"
i tyle.
"byśmy wzięli udział"
"...aaaaa, nie mam kóół"
i tyle.
Jakubbb napisał/a:
taaaaaa... p🤬lenie....
"byśmy wzięli udział"
"...aaaaa, nie mam kóół"
i tyle.
Ale Jakubie nie mierz innych swoją miarą, nie każdy spędza wolne przed telewizorem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie