👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Było tak blisko do dobrego materiału.
Źródło ? w sensie które to zawody dokładnie
Źródło ? w sensie które to zawody dokładnie

No niech teraz się wypowiedzą ci wszyscy piloci dronów, które latają wysoko nad głowami ludzi. Mówią, że to nie może się nic stać 'bo to kosztowało kilka kafli' a poza tym to 'super ultra technologia'. Gówno nie ultra technologia, elektryka nigdy nie będzie w 100% niezawodna.

Z polskim komentarzem dailymotion.com/video/x3j4czj_dron-atakuje-marcela-hirschera_sport

To były zawody w trydenckim Madonna di Campiglio, Hircher (faworyt), ten z filmiku, zajął drugie miejsce za Kristofersonem. To był slalom, a nie zjazd, jak błędnie podano w tytule. Najbliższe zawody to 29.12 w Santa Caterina, zjazd, dużo bardziej emocjonujący, szybszy i bardziej niebezpieczny od slalomu czy giganta. Polecam oglądać, wszystkie transmisje Pucharu są na Eurosporcie. Wiedza na temat narciarstwa alpejskiego w Polsce jest bardzo mała, tak samo jak nasze sukcesy, a warto się zainteresować tematem, bo warunki do trenowania mamy i zdolnych ludzi też mamy
Pozdrawiam

Pozdrawiam

zamach prawie sie udal tylko powinni jakis ladunek tam miec z kulkami od lozysk

@paco x
No i chociaż Ty jesteś ogarnięty w temacie. Kiedyś zagadałem w tym temacie do typa który sterował dronem nad rynkiem i mówił własnie ze to nie może się nic stać i, że to jest wykonane z wysokiej jakości materiałów. Nie przekonałem go więc go wyśmiałem i sobie poszedłem. No debil. A takich jest całkiem sporo
No i chociaż Ty jesteś ogarnięty w temacie. Kiedyś zagadałem w tym temacie do typa który sterował dronem nad rynkiem i mówił własnie ze to nie może się nic stać i, że to jest wykonane z wysokiej jakości materiałów. Nie przekonałem go więc go wyśmiałem i sobie poszedłem. No debil. A takich jest całkiem sporo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie