📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49

Don_Beck napisał/a:
I wielki sukces amerykańskiej policji
nie, zatrzymanie skejta-idioty uprzedzanego dziesiątki razy by tam nie jeździł...
Halman napisał/a:
nie, zatrzymanie skejta-idioty uprzedzanego dziesiątki razy by tam nie jeździł...
Wiem, że to szkodniki. Chodzi mi o to, że, tysiące czarnych rozwalają sklepy i wszelką inna prywatną własność, a policji nie ma. Tutaj wiać zaangażowanie jakby groźnego przestępcę chwytali.
Don_Beck napisał/a:
Wiem, że to szkodniki. Chodzi mi o to, że, tysiące czarnych rozwalają sklepy i wszelką inna prywatną własność, a policji nie ma. Tutaj wiać zaangażowanie jakby groźnego przestępcę chwytali.
I od tego są, tępić to pedalstwo !!
Don_Beck napisał/a:
Jak się nie reaguje na drobne wykroczenia, to hołota się rozzuchwala. Policjant jak najbardziej prawidłowo reaguje. Gnojek się wyrywa, to na glebę i kajdany.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie