Chyba do pracy jeździ Micrą, skoro tak się osrał. Jakby nie ruszał kierownicą, to już byłby na miejscu.

podpis użytkownika
Quae nocent, docent
Polski Drajwer darł by się już ricord widjoł jedząc krakowską i szcząc do butelki po nestee
Duczki1234 napisał/a:
Polski Drajwer darł by się już ricord widjoł jedząc krakowską i szcząc do butelki po nestee
Ale kto pytał?
Jak mnie wk🤬ia takie narzekanie na wszystko co polskie bez powodu.
goral9000 napisał/a:
Ale kto pytał?
Jak mnie wk***ia takie narzekanie na wszystko co polskie bez powodu.
Bo to pewnie pedał. Pedały mają w Polsce przej🤬e, dlatego mają za złe.
W sumie to czemu w ogóle próbował zjechać z pasa ?
Trzeba było taranować młota.
Trzeba było taranować młota.
Duczki1234 napisał/a:
konfidenci sa wszedzie nie tylko w Polsce...
po c🤬j w ogóle skręcać w krzaki jak jedziesz tirem. najlepiej rozp🤬olić tego idiotę w mak jadąc prosto i zawsze możesz powiedzieć że nie zdążyłeś już go ominąć.
Ponad 3 lata temu podobny manewr wykonał nasz, polski artysta na S5 w kierunku A2/zjazd Kleszczewo
Kierowca w ciężarówce taki sam zj🤬y debil jak w osobówce. Jak jedziesz debilu ciężarówka to zabij tylko tego co ci wymusza pierwszeństwo! a nie innych dookoła. Tak samo w osobówce jak wam rowerzysta wymusza albo wybiega pies/kiciuś to roz🤬bcie to co macie prosto, a nie innych którzy sobie na to nie zasłużyli.
Kierowca ciężarówki to j🤬y kretyn i mam nadzieję, że go wyp🤬olą z roboty.
Dokładnie.
NataliaW napisał/a:
Kierowca w ciężarówce taki sam zj🤬y debil jak w osobówce. Jak jedziesz debilu ciężarówka to zabij tylko tego co ci wymusza pierwszeństwo! a nie innych dookoła. Tak samo w osobówce jak wam rowerzysta wymusza albo wybiega pies/kiciuś to roz🤬bcie to co macie prosto, a nie innych którzy sobie na to nie zasłużyli.
Dokładnie.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
mazga50 napisał/a:
Ponad 3 lata temu podobny manewr wykonał nasz, polski artysta na S5 w kierunku A2/zjazd Kleszczewo
Bo jak, k🤬a, jeżdżą ciągle lewym pasem, to im się wydaje, że zawsze sp🤬alać w prawo można!
A zestaw ciężarowy powinien mieć zakaz używania jakiegokolwiek innego pasa, niż prawy. Choćby i przez sekundę.
podpis użytkownika
Quae nocent, docent