👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

czemu od razu nasrane... nasrane by było gdy się okazało na końcu,że jest drugi pasażer w szafie - wtedy byłoby piwo

Proponuję głośniki ustawić na poziom minimalnie słyszalny. I tak będzie głośno :p

czajnik to ma chyba lepszy mikrofon niż ten telefon co nagrywał.
ale mnie to rozwaliło jak ta szafka się rozłożyła na części składowe xD

teksty typu nagrywane zawiasem sa juz nudne, nie wszyscy biegaja z kamerami full hd w kieszenie a raczej telefonami, ktore teraz w 99% maja wbudowany aparat z funkcja nagrywania filmow, a przy tak malej i kiepskiej matrycy nie spodziewajta sie cudow, widac o co chodzi w filmiku, widac awaryjne skladanie sie szafy ? widac, wiec zamknij dupe !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie