Zabawa na całego. A do tego się umyją!
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
W tym czasie norweski Barnevernet odebrał troje dzieci za zbyt dużą ilość czekolady dziennie, niemcy zawiesili czwórkę za za niski poziom tolerancji, a amerykańskim dzieciom masowo podaje się piguły psychotropowe z powodu nadpobudliwości...
Jak tak ma wyglądać cywilizowane dzieciństwo to ja p🤬lę już wolę afrykański ślizg w błocie
Wrzuci ktoś filmik ze Shrekiem robiącym zjeżdżalnie ze swojego bagna? bo mnie się nie chce.
Mam 22 lata, a i tak, gdybym miał możliwość, z chęcią bym sobie tak pozjeżdżał. Bo czemu nie? Są różne formy rozrywki - jedni cpąją i chleją, a inni po prostu się bawią jak małe dzieci i mają z tego frajdę
P................z
2016-08-11, 18:08
Ja bym tam na samej górze nasrał, potem spłukał to moczem, a następnie rozbił kilka butelek. Niech zdychają.
Zajebista zabawa, już bez przesady. Z chęcią bym tam pozjeżdżał.
Jak można nie chcieć na czymś takim zjechać...przecież to je zajebiste:)
Wiekszac jakis negatywny komentarz daje, a pewnie sami by tak sie slizgali, gdyby mieli okazje. Zenada.
M................1
2016-08-11, 19:38
Idealne miejsce na strzelnice.
Ty pewnie za dzieciaka byłeś chowany w sterylnych warunkach, co? Błoto to wielki przyjaciel dzieci
Czemu dla brudasów? Dzieci się bawią a ty ich od brudasów wyzywasz? Pewnie jesteś pokoleniem wychowanym na mydełku a jak Ci w piasek lizaczek upadł to wołałeś mamusię żeby kupiła nowy.
Jak ja k🤬a nie lubię tych tvn'owskich tytułów, onet p🤬lony i inne nie rzetelne gówno.