Sama los podkusiła zostawiając otwarty samochód z kluczami.
Żeby te czarne k🤬y do pośredniaka tak szybko biegały jak do tego auta.
K🤬a Tanisza i Lejkłonda jakie zdziwione, że sm🤬ch auto pociągnął i jeszcze to tępe pytanie pasujące do gatunku- do you know him?
Cały ten film jest dla mnie surrealistyczny jakiś. To jakieś amerykańskie krowidło pewnie z V8 pod maską albo V6 najmarniej a ta zap🤬la tym rozwożąc żarcie dla ubera... jak to się opłaca w ogóle?
Do tego to zostawianie odpalonego auta w czarnej dzielnicy...
Wielokrotnie byłem świadkiem jak w sklepach na zadupiach ludzie zostawiali odpalone samochody z dziećmi w środku a raczej niemowlakami... Nie rozumiem po c🤬j tak ludzie robią. Znaczy oni tak robią "no na chwilkę" "bo na sekundkę"... no ale jeśli na chwilkę to na c🤬j odpalone? Nawet jak jest upał to sie nie zdąży nagrzać "przez chwilkę".
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@Velture Już sama próba zrozumienia tego fenomenu, jest stratą czasu który można przeznaczyć na bardziej pożyteczne zajęcia.
VeIture napisał/a:
Cały ten film jest dla mnie surrealistyczny jakiś. To jakieś amerykańskie krowidło pewnie z V8 pod maską albo V6 najmarniej a ta zap🤬la tym rozwożąc żarcie dla ubera... jak to się opłaca w ogóle?
Do tego to zostawianie odpalonego auta w czarnej dzielnicy...
Wielokrotnie byłem świadkiem jak w sklepach na zadupiach ludzie zostawiali odpalone samochody z dziećmi w środku a raczej niemowlakami... Nie rozumiem po c🤬j tak ludzie robią. Znaczy oni tak robią "no na chwilkę" "bo na sekundkę"... no ale jeśli na chwilkę to na c🤬j odpalone? Nawet jak jest upał to sie nie zdąży nagrzać "przez chwilkę".
No cóż po co zostawiają. A miałeś kiedyś słaby akumulator w aucie? Możesz mieć krowę V8 albo V6 , ale im większa krowa tym większy i sprawniejszy musi mieć akumulator do rozruchu.
No cóż, lepiej chyba wymienić akumulator niż samochód.
do murzynowa się nie bierze kursów, może się nauczy
Mam nadzieję że spróbowała chociaż zrobić zdjęcie nr rejestracyjnych
U nich auta V8 czy V6 to standard, tak samo jak stoiska broni w marketach. Ale akumulatory teraz robią takie c🤬jowe, że wytrzymuje to kilka lat i nadaje się na śmietnik. Więc nie ma się co dziwić że ktoś zostawia auto odpalone , żeby na chwile gdzieś wyskoczyć. Złodziej kradnie taki samochód i na dzień dobry ma Akku do wymiany.