Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zła kobieta
Syn_Milionera • 2025-04-06, 4:05
Taylor Schabusines dwukrotnie zaatakowała swoich dwóch prawników podczas rozpraw sądowych. Została skazana na dożywocie bez możliwości ubiegania się o warunkowe zwolnienie za uduszenie swojego młodszego chłopaka smyczą od psa podczas seksu, a następnie poćwiartowanie jego zwłok.

Więcej info: lawandcrime.com/high-profile/beheaded-lover-murder-trial-live-updates-...

Zmieniono 4 razy Zgłoś
teściowa 2025-04-06, 12:30
turor napisał/a:

Może najpierw poćwiartowała a potem udusiła ?

a na koncu przeleciala
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-04-06, 12:40
nowynick napisał/a:

Z uduszenia podczas seksu to może by się jakoś wybroniła. Różnych ludzi podniecają takie dewiacje. Nieco gorzej z tym ćwiartowaniem zwłok 😀

kobieta.onet.pl/wiadomosci/david-carradine-umarl-z-rozkoszy-szokujace-...
Zgłoś
metyoo 2025-04-06, 12:41
j🤬e papugi mają dupy przyspawane do krzeseł, nawet na chwilę się nie zwlekli.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-04-06, 12:47 1
seemaan napisał/a:

bo w wariatki sie nie wklada

Gówno wiesz. Takie się najlepiej r🤬ają. Zobacz, że nawet na sali już grubasa w dosiad brała

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
tomnbb 2025-04-06, 12:48
turor napisał/a:

Może najpierw poćwiartowała a potem udusiła ?

Dokładnie, pocwiartowala a następnie udusiła na patelni
Zgłoś
ramsch12345 2025-04-06, 13:13
Niebezpieczna kobieta
Zgłoś
Latissimus 2025-04-06, 14:00 1
Jak jakaś pajeczyca, wj🤬a chlopa po stosunku
Zgłoś
KlekotJajec 2025-04-06, 16:33
Znalazłem jeszcze coś takiego związanego z tematem. youtube.com/watch?v=MA3stEDRknM.
Zgłoś
Trolik1 2025-04-06, 17:55
teściowa napisał/a:

a na koncu przeleciala

To taka odwrotność akcji z szarlotką z pewnego znanego filmu?
Zgłoś
mksobota 2025-04-07, 3:09
I c🤬j nałożyli jej burkę gorszej kary już nie spotka
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-07, 6:28
Jaten napisał/a:

Zaciekawiłeś mnie jak to tam jest i mamy:

Ja nie twierdzę jak tam jest, czy jak tam macie. Ja postawiłem pytanie i oczekiwałem informacji.
Teraz już wiem, ale nie wiem jak długo będę to pamiętał.

Chciałbym postawić sprawę od razu jasno.
Nigdy nie bylem i prawdopodobnie nie będę przeciwnikiem ostatecznej kary eliminującej, czyli kary śmierci.
Okoliczności takich wyroków, przesłanki, materiał dowodowy czy wykaz czynów taką karą zagrożonych to jest zupełnie inna dyskusja i z pewnością nie zmieści się na takim forum jak tutaj.

Mam pytanie.
O przypadku z Norwegii, czyli Andres Breivik i jego mord. Zastrzelenie 70-ciu dzieci spotkało się z adekwatną karą? Czy 28 lat pozbawienia wolności jest karą sprawiedliwą?
Jest to przypadek, gdzie wina tego człowieka stoi całkowicie poza jakimikolwiek wątpliwościami.
Czy kara śmierci dla niego byłyby karą adekwatną do czynu?
Zgłoś
PryszczatyJeż 2025-04-07, 22:40
Kot-Jinx napisał/a:

Ja nie twierdzę jak tam jest, czy jak tam macie. Ja postawiłem pytanie i oczekiwałem informacji.
Teraz już wiem, ale nie wiem jak długo będę to pamiętał.
Chciałbym postawić sprawę od razu jasno.
Nigdy nie bylem i prawdopodobnie nie będę przeciwnikiem ostatecznej kary eliminującej, czyli kary śmierci.
Okoliczności takich wyroków, przesłanki, materiał dowodowy czy wykaz czynów taką karą zagrożonych to jest zupełnie inna dyskusja i z pewnością nie zmieści się na takim forum jak tutaj.
Mam pytanie.
O przypadku z Norwegii, czyli Andres Breivik i jego mord. Zastrzelenie 70-ciu dzieci spotkało się z adekwatną karą? Czy 28 lat pozbawienia wolności jest karą sprawiedliwą?
Jest to przypadek, gdzie wina tego człowieka stoi całkowicie poza jakimikolwiek wątpliwościami.
Czy kara śmierci dla niego byłyby karą adekwatną do czynu?

Ale on akurat strzelał do zrytych lewaków, to można mu wybaczyć. Chciał dobrze.
Zgłoś
Rangraf 2025-04-08, 0:16
Paru "polityków" wsadziłbym z nią do celi.
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-08, 2:25
PryszczatyJeż napisał/a:

Ale on akurat strzelał do zrytych lewaków, to można mu wybaczyć. Chciał dobrze.

Cztero-, pięcio-, sześcioletnie dzieci to były lewaki. Strzelanie do dzieci, żeby się zemścić na rodzicach to nic złego.
Szkoda, że ciebie w tym czasie nie było na tej wyspie (Utoya). Może jedna z tych kul, które on wystrzelił zrobiłaby dobrą robotę,
może twoja rodzina i rodzice by się nawet ucieszyli, że ktoś rozwiązał ich problem i uwolnił od ciebie.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-04-08, 21:34
nowynick napisał/a:

Z uduszenia podczas seksu to może by się jakoś wybroniła. Różnych ludzi podniecają takie dewiacje. Nieco gorzej z tym ćwiartowaniem zwłok 😀

nom dewiacje są różne ja np wącham skarpety sąsiada ( tylko wtedy mi staje ) i walę konia do serialu klan
Zgłoś