👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hah ja ostatnio o 45 przekroczylem, to mi odpuscili 2x po 50zl
1. Za brak papierka od ubezpieczenia. 2. Za brak obuwia podczas jazdy
Czaicie to za jazde bez butow jest mandat 50zl

@The.prophecy
źle zrozumiałeś to co napisałem, przeczytaj jeszcze raz. nie trafienie na rutynową kontrolę przez okres 3 miesięcy a dokonanie złamania zasad ruchu drogowego w okresie 3 miesięcy to dwie różne sytuacje. Przez okres 3 miesięcy, rzeczywiście możesz nie doświadczyć rutynowej kontroli, ale np. fotoradar może ci zrobić fotke, możesz komuś przerysować zderzak, potrącić pieszego, przekroczyć prędkość na oczach miśków, przejechać na czerwonym, etc, etc.
źle zrozumiałeś to co napisałem, przeczytaj jeszcze raz. nie trafienie na rutynową kontrolę przez okres 3 miesięcy a dokonanie złamania zasad ruchu drogowego w okresie 3 miesięcy to dwie różne sytuacje. Przez okres 3 miesięcy, rzeczywiście możesz nie doświadczyć rutynowej kontroli, ale np. fotoradar może ci zrobić fotke, możesz komuś przerysować zderzak, potrącić pieszego, przekroczyć prędkość na oczach miśków, przejechać na czerwonym, etc, etc.

Soczyste, zimne piwko leci dla Pana i Pani z patrolu. Prawidłowa kara. Powinni mu jeszcze podstawić lawetę i auto odwieźć na rok na policyjny parking.

No ale w czym macie problem? Nawet jeśli osoba której zostało zatrzymane prawo jazdy będzie jeździć, przepisowo co by uniknąć kontroli to już jest jakiś tam sukces. Poza tym, wiem po sobie, czasem się o to 50 w absurdalnym zabudowanym przekroczyło, a teraz jednak bardziej prędkościomierza pilnuje co by prawka nie oddać o te 3-5km/h. Nic nie poradzimy na absurdalne momentami ograniczenia prędkości, jednak powyżej 100km/h w centrum miasta w godzinach około południowych? Pomyślunku trochę.
3 miesiące to i tak będzie śmigać tym autkiem, słaba szansa że w tym czasie trafi na kontrole.
Przez te durne przepisy człowiek musi się skupiać nie na tym co trzeba. Zamiast skupić się na drodze i prowadzeniu to musi się rozglądać czy nie ma gdzieś policji. Często tak mam i przez to narażam siebie i innych na szkodę. Ciągle tylko oczy skierowane w licznik - czy aby nie przekroczysz o 51... a to w lusterko - czy za mną przypadkiem nie jadą... a to nerwowo w lewo i w prawo - czy gdzieś się nie przyczaili... Normalnie nerwówka. Zamiast na luzie sobie jechać to się człowiek tylko stresuje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie