👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale ja się przyczepię do sposobu pomiaru, pokazali tylko urywek nagrania i to w powiększeniu jak dokonali pomiaru dokładając do tego ich chęć zdobycia "prawdziwego pirata" oraz pewnie dynamiczną jazdę tą 300 konną audi to gostek nie przekraczał 100km/h. Wielu z was będąc w samochodzie o podobnych parametrach jechało by ze 150km/h. Szkoda że nie wiem gdzie to było bo wtedy by można określić jakie zagrożenie spowodował ten kierowca bo kto nie przekroczył prędkości w pseudo zabudowanym albo miejscu gdzie nie ma ludzi ewentualnie o widoczności z 1km niech pierwszy rzuci kamieniem.
czubix pamiętaj jak będziesz miał dziecko i wjade w nie 250 na godzinę przy szkole, to też ci się będę tłumaczył, ze mam taką pracę i musiałem być w 10 minut na końcu miasta. A ty mnie wtedy zrozumiesz i pójdziemy razem na piwko
kiwiszon napisał/a:
Kupił Audi to przyszpanował. Zapomniał, że kombi na nikim nie robi wrażenia.
Na takich jak Ty nie zrobi wrażenia, bo na drodze nie zdążysz zobaczyć, co Cię wyprzedziło.
kiwiszon napisał/a:

Pomijając fakt, że to hatchback. W dodatku 300-konny hatchback.

kiwiszon napisał/a:
Sam jesteś kombi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie