Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Złamana noga
cripkillah • 2017-07-31, 19:33
Opis z facebooka:
"Kiedy złamiesz nogę na festiwalu, ale jesteś zdeterminowany by zobaczyć swoją ulubioną kapelę"

Oryginalny opis:
Cytat:

When you break your leg at a festival but are determined to see your favourite band

Zajumane z twarzoksiążki.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2017-07-31, 19:35 7
to w końcu wchodzi czy wychodzi ?
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-31, 19:44 5
HAL9000/2 napisał/a:

to w końcu wchodzi czy wychodzi ?

To jest piechur Schrodingera - Jednocześnie idzie do przodu i do tyłu.
Zgłoś
kwasix 2017-07-31, 20:11 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Conscribo 2017-07-31, 20:26 24
musi być nafutrowany zdrowo
Zgłoś
flejtuch 2017-07-31, 20:38 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-31, 21:28 2
Zgłoś
Magik2501 2017-07-31, 22:02 7
Gość w sporym szoku musi być. Wygląda na twardziela, bo ma nerwy odcięte, każdy to zna. Jak złamałem nogę (kość strzłkowa) w podstawówce to sam wróciłem do domu. Jak mialem (też w wieku ~12 lat) wypadek na rowerze i dziurę w głowie to pamiętam, ze wyciągałem sobie palcami kawałki mięsa przyklejone do czaszki. Każdy cios na twarz też nie boli od razu, Dopiero jak zejdzie adrenalina.
Chłopak połamał kopyto dość drastycznie i pewnie z 20 minut od nagrania zaczęło go telepać i omdlewać zaczął
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-31, 22:12 14
up ciekawe masz życie mów dalej
Zgłoś
mygyry 2017-07-31, 22:21 6
Chyba raczej "gdy jesteś w szoku a twoi koledzy idioci nie umieją nad tobą zapanować, żeby ratować twoje zdrowie bądź życie"
Zgłoś
Tristan88 2017-07-31, 22:46 1
Zgłoś
Arathnmor 2017-07-31, 23:03 1
Bratu jebła kostka, było nieźle dopóki nie puściła adrenalinka. Wyglądał z każdą chwilą na coraz bardziej szczęśliwego w poczekalni na RTG Nawet alko mu nie pomogło, ba, pewnie zaszkodziło bo nie dostał znieczulenia

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Jebac_powage 2017-07-31, 23:10 1
Zgłoś
kokos_123 2017-07-31, 23:55 1
Magik2501 napisał/a:

Gość w sporym szoku musi być. Wygląda na twardziela, bo ma nerwy odcięte, każdy to zna. Jak złamałem nogę (kość strzłkowa) w podstawówce to sam wróciłem do domu.

Z złamaniem strzałki się zgadza, dużo ludzi jest w stanie chodzić bez odczuwania dużego bólu, dopiero jak cię boli bez chodzenia, to się orientujesz że coś jest nie tak. Miałem taki przypadek w rodzinie.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2017-08-01, 3:22 3
Ten koleś nie ma stopy i nałożył sobie buta dla taniej sensacji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem