25 sierpnia miałem mały wypadek motocyklowy niestety kierowca wymusił na mnie pierwszeństwo co skoczyło sie otwartym złamaniem kości udowej.
Pierwsze zdjęcie zaraz po wypadku a drugie 2 miesiące po zdarzeniu.
Gwóźdź podobno mam mieć wyciągnięty za rok, miałem gdzieś zdjęcie robione przy zmianie opatrunków jak znajdę to dodam
Jak chcecie więcej zdjęć RTG pisać również dodam.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Dwa pytania:
1. Jakie było ograniczenie prędkości?
2. Czy go przestrzegałeś?
@up
Dwa pytania. Dlaczego od razu zakładasz, że ktoś jest przestępcą? Trudno uwierzyć na słowo?
A gdzie założyłem, że jest przestępcą? Gdzie w ogóle założyłem cokolwiek? Pytanie zadałem.
BongMan napisał/a:
A gdzie założyłem, że jest przestępcą? Gdzie w ogóle założyłem cokolwiek? Pytanie zadałem.
Zadając pytanie założyłeś otrzymanie odpowiedzi
@up nie igraj z BongManem bo Cie dojedzie... Trzeba uważać na jego mafię piaskownicowo- rowerkową...
konto usunięte
2013-11-14, 18:58
ja nie miałem tyle szczęścia i uje%ało mi przy stawie biodrowym. efekt Romocob stage 0.01
a wiec teraz FAQ:
1. Ograniczenie było do 90.
2. Z racji tego iż była to droga o złym stanie nawierzchni jechałem max 70. Dalej pozostaje niewyjaśnione czemu kierowca nie zatrzymał się na skrzyżowaniu (nie było to miasto) i w rezultacie uszkodził mnie i mój motocykl (szkoda całkowita) i samochód który jechał znad przeciwka. Zaskakujące jest to, że leżałem nieprzytomny a kierowca (sprawca) nie dzwonił po karetkę tylko patrzył na uszkodzenia swojego samochodu jak się później dowiedziałem po karetkę zadzwonili uczestnicy z drugiego samochodu.
Otwarte zlamanie to wtedy kiedy kosc wyjdzie przez skore. Albo ze czytam zdjecia RTG albo miales zlamanie z przemieszczeniem. Chyba ze tego ze przeszlo przez skore(otwarte) tutaj nie widac;]
pycus1234, Twoja wina, bo nie patrzyłeś w lusterka.
Przebiła skórę tylko zdjęcie jest zrobione z boku od wewnętrznej strony nogi i wygląda jak wygląda.
konto usunięte
2013-11-15, 0:44
Kocham nasz cudowny kraj, gdzie każdy przestrzega prawa.