80 zł za koszulkę to jakiś k🤬a żart!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
gabrychchch napisał/a:
c🤬ja widać a szkoda

nie wiem gdzies ty tam penisa zobaczyl, nie wnikam

no lamal go jak skur wy syn
ale jak jeblo to wielkie zdz🤬ko i lapki na glowe
co za pozer

Szkoda, że nie usłyszałem charakterystycznego chrupnięcia. Ale tak to spoko
Teraz już będzie wiedział, że czasem lepiej odklepać niż nosić łapę na temblaku.
I to mi się podoba, złamana ręka a koleś wstaje i idzie bez pedalskiego symulowania, płaczu i pretensji w dodatku zarabiając ułamek "gaży" j🤬ych piłkarzyków.
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Za tę reklamę na początku to możesz jedynie penisa do buzi dostać. Żadnego piwa za wpychanie tandetnej komerchy na sadistic.pl. Pozdrawiam, specjalista do spraw marketingu w sieci. Nawołuję do poparcia.
Odpowiadając na komentarz jakiegoś leszcza z innego tematu, w którym była pokazana rana po faulu jakiegoś piłkarzyny, komentarz brzmiał: "CZEKAM NA OSIEDLOWĄ OFERMĘ KTÓRA POWIE ŻE PIŁKA NOŻNA TO SPORT DLA PEDAŁÓW".
Piłkarz by piszczał z bólu jak mała dziewczynka
Piłkarz by piszczał z bólu jak mała dziewczynka

ja nie wiem, jak taki psi c🤬j nie umie dźwigni zakładać tylko próbuje łamać gdzie się da
Kod:
ja nie wiem, jak taki psi c🤬j nie umie dźwigni zakładać tylko próbuje łamać gdzie się da
ja mam nadzieję, że Ty po prostu z takim downem się urodziłeś.

bloodwar napisał/a:
80 zł za koszulkę to jakiś k🤬a żart!
Zawsze możesz kupić za 5zł u chińczyka, nikt nie zmusza Cię do kupowania droższych rzeczy, więc nie wiem po c🤬j spinasz pośladki.