👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Organizm tego ochlejusa musi być tak wypłukany z witamin i minerałów, że nie wiadomo czy kości w ogóle mu się zrosną, a już na pewno nieprędko się zrosną.
co jak co ktoś się spyta co to za gówno i kto to wypuszcza, no jak widzisz jak organizuja takie walki to kasę mają A z kogo ?? z naszej polskiej młodzieży.
smutne to Ale jak wiadomo gówno napędza gownoburze i tak to gówno kołem się kręci.
spoko ziomek teraz rzuci sporty i będzie zbierał donejty aż to karetka nie zabierze z domu i wtedy ludzie będą pisać " Press F"
smutne to Ale jak wiadomo gówno napędza gownoburze i tak to gówno kołem się kręci.
spoko ziomek teraz rzuci sporty i będzie zbierał donejty aż to karetka nie zabierze z domu i wtedy ludzie będą pisać " Press F"
Jego trener to niezły debil skoro pozwolił mu schudnąć 20kg przed samą galą
Ci goście skończyli być patusami jak swoje patologiczne zachowanie zaczęli spieniężać. W tej chwili zachowanie jednego i drugiego to z jednej strony pozerka a z drugiej reakcja na popularność, tak jak zachowanie każdego innego YouTubera - da się z tego wyżyć? da, jest łatwo i przyjemnie? jest - no to czemu by nie udawać dalej?
Co do samej gali - lata mi to koło ptaka. Nie rozumiem jednak osób, których freak fight tak bardzo boli. Nikomu w ten sposób przecież nie szkodzą. No dobra, szkodzą - normalnym federacją, które mają ból dupy, że garstka amatorów jest w stanie bez problemu zapełnić całą arenę w Poznaniu oraz normalnym zawodnikom, którzy ponoć mniej zarabiają od tych YouTubowych sław i się z tego powodu bulwersują.
No a złamanie zacne, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Co do samej gali - lata mi to koło ptaka. Nie rozumiem jednak osób, których freak fight tak bardzo boli. Nikomu w ten sposób przecież nie szkodzą. No dobra, szkodzą - normalnym federacją, które mają ból dupy, że garstka amatorów jest w stanie bez problemu zapełnić całą arenę w Poznaniu oraz normalnym zawodnikom, którzy ponoć mniej zarabiają od tych YouTubowych sław i się z tego powodu bulwersują.
No a złamanie zacne, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie