Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matioss 2018-10-14, 0:44 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-14, 0:46 28
Nie żeby mnie obchodziło cało to show dla podludzi, ale dobrze tak pieprzonemu patolowi.
Zgłoś
przybysz142 2018-10-14, 1:20 42
Niech następnym razem do kociołka dorzuca danonki, to może się nie połamie.
Zgłoś
LaChupacabra 2018-10-14, 1:47 14
A co chodzi z tymi typami, to jacyś sławni ludzie?
Zgłoś
markop4321 2018-10-14, 2:20 2
Może będzie wkoncu koniec patologii
Zgłoś
djted 2018-10-14, 2:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-14, 2:40 2
Trzymaj się Daniel mordko. Podesle ci donejta nastepny stream.
Zgłoś
Jacek6663 2018-10-14, 6:13
Czemu nie otwarto złamanie? Ja się pytam a gumisiowy sok był pity dla tego jak z gumy ma te szczudła
Zgłoś
konradssc 2018-10-14, 9:24 39
LaChupacabra napisał/a:

A co chodzi z tymi typami, to jacyś sławni ludzie?

Idole prostego ludu. Tak kiedyś czytałem gdzieś, że światowa organizacja zdrowia alarmowała, że ludzkość jest średnio coraz głupsza z roku na rok. Patrząc na takie dno jak jakieś fame MMA i debili robiących z siebie kretynów przed kamerami oraz drugich którzy to oglądają, to nie ma co się temu dziwić... I tacy ludzie mają prawa wyborcze... Nie ma się co dziwić, że politycy r🤬ają społeczeństwo w dupe, skoro społeczeństwo to tępa blondyna z dyskoteki...
Zgłoś
Szulcu 2018-10-14, 9:49 5
Nie mam pojęcia kto to jest, więc wszystko ze mną raczej w porządku. Uf ulga.
Zgłoś
garota 2018-10-14, 9:52 3
Zgłoś
dybus555 2018-10-14, 10:05
TB303 napisał/a:

Nie żeby mnie obchodziło cało to show dla podludzi, ale dobrze tak pieprzonemu patolowi.

A ten drugi to nie patol?
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-14, 11:08 83
Zgłoś
momkai 2018-10-14, 11:33 2
Gdyby dolewał mleko do kociołka to nic by się nie stało. Mógł w domu siedzieć i pić z matką wino z baniaka, wyszedł do ludzi i bozia pokarała.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem