👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie żeby mnie obchodziło cało to show dla podludzi, ale dobrze tak pieprzonemu patolowi.
Niech następnym razem do kociołka dorzuca danonki, to może się nie połamie.

Trzymaj się Daniel mordko. Podesle ci donejta nastepny stream.
Czemu nie otwarto złamanie? Ja się pytam
a gumisiowy sok był pity dla tego jak z gumy ma te szczudła

LaChupacabra napisał/a:
Idole prostego ludu. Tak kiedyś czytałem gdzieś, że światowa organizacja zdrowia alarmowała, że ludzkość jest średnio coraz głupsza z roku na rok. Patrząc na takie dno jak jakieś fame MMA i debili robiących z siebie kretynów przed kamerami oraz drugich którzy to oglądają, to nie ma co się temu dziwić... I tacy ludzie mają prawa wyborcze... Nie ma się co dziwić, że politycy r🤬ają społeczeństwo w dupe, skoro społeczeństwo to tępa blondyna z dyskoteki...A co chodzi z tymi typami, to jacyś sławni ludzie?
Nie mam pojęcia kto to jest, więc wszystko ze mną raczej w porządku. Uf ulga.
TB303 napisał/a:
Nie żeby mnie obchodziło cało to show dla podludzi, ale dobrze tak pieprzonemu patolowi.
A ten drugi to nie patol?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie