Nie żeby mnie obchodziło cało to show dla podludzi, ale dobrze tak pieprzonemu patolowi.
Niech następnym razem do kociołka dorzuca danonki, to może się nie połamie.

Trzymaj się Daniel mordko. Podesle ci donejta nastepny stream.
Czemu nie otwarto złamanie? Ja się pytam
a gumisiowy sok był pity dla tego jak z gumy ma te szczudła

LaChupacabra napisał/a:
Idole prostego ludu. Tak kiedyś czytałem gdzieś, że światowa organizacja zdrowia alarmowała, że ludzkość jest średnio coraz głupsza z roku na rok. Patrząc na takie dno jak jakieś fame MMA i debili robiących z siebie kretynów przed kamerami oraz drugich którzy to oglądają, to nie ma co się temu dziwić... I tacy ludzie mają prawa wyborcze... Nie ma się co dziwić, że politycy r🤬ają społeczeństwo w dupe, skoro społeczeństwo to tępa blondyna z dyskoteki...A co chodzi z tymi typami, to jacyś sławni ludzie?
Nie mam pojęcia kto to jest, więc wszystko ze mną raczej w porządku. Uf ulga.
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Złamał sobie nogę patol kopiąc gościa w udo. No k🤬a mocarz...jaka to lipa musi być. Nie dość że jesteś patolem którym ludzie gardzą, robią sobie jaja jak walczysz a tutaj jeszcze złamanie nogi i to mocne. Wódeczka będzie się lała strumieniami. Koniec kariery mma, może teraz jak Anderson Silva alb Tyron Sponge zacznie robić karierę bokserską...hahahhaa...
P.S. Jacy śmieszni są wszyscy twierdzący że nie wiedzą kto to jest. Czujecie się lepiej? To niezapomnijcie że jesteście na sadolu.........
P.S. Jacy śmieszni są wszyscy twierdzący że nie wiedzą kto to jest. Czujecie się lepiej? To niezapomnijcie że jesteście na sadolu.........
TB303 napisał/a:
Nie żeby mnie obchodziło cało to show dla podludzi, ale dobrze tak pieprzonemu patolowi.
A ten drugi to nie patol?