coś pięknego
podpis użytkownika
Osama cie zajebie za robienie laski euro-c🤬lom
jakby miał ciaśniejsze spodnie to by mu się nic nie stało
ha ha bezjajowiec
ha ha bezjajowiec
Przyp🤬olił jak łysy grzywą o kant kuli.
podpis użytkownika
W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy
Jeden dobry replay, jakość, relacja 'po', brak płaczu. Ile ja czekałem na taki film na sadolu.
podpis użytkownika
Jak słabym trzeba być człowiekiem, aby bez wstydu przyznawać się, że jakaś obca mu osoba miała w sobie tyle siły, by obrazić jego uczucia religijne? Jak słabe musiały być te uczucia?
Dojebeczka, koleś w sumie twardy połowa ludzi by srała w gacie po takim złamaniu
+ kręcone k🤬a z głową ;dd
+ kręcone k🤬a z głową ;dd
podpis użytkownika
Stay True
od prawie roku przeglądam sadola, i strasznie mnie cieszy gdy jeszcze zobaczę jakiś film z bolesnym złamaniem przy którym przechodzą mnie ciarki

Zajebisty twardziel, nawet nie pisnął, jeszcze kolega musiał mu powiedzieć że złamał, gdyż samemu to nie poczuł nawet.
miałem te same role xd złamanie nice ale szkoda bo przerwa w jeździe xD
podpis użytkownika
""9. "to jest sadistic tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie bo sadyzm to NIE JEST brak szacunku, kultury i elementarnej wiedzy ortograficznej a z tym niektórzy sobie lubią ten portal utożsamiać
zawsze jak widzę coś takiego to mnie zgina do przodu, k🤬a jakiś odruch bezwarunkowy...
Póki jest w szoku to go jeszcze tak nie boli, zobaczymy jak będzie już w karetce.