Efekt zawodów w "skręcaniu" w internacie, materiał własny napewno nie było

Wypilem wczoraj flaszke ze zwyciezca. Dzwięk pękajacej kości
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-09, 14:33
nie warto, on złamał rękę, a ja złamię kark...
ma ktos pomysł jak to obrócić ?
konto usunięte
2014-03-09, 14:41
Biceps to mięsień. Ja p🤬lę, dokąd ten świat zmierza. Ręka w bicepsie...K🤬a, rzygać się chce.
konto usunięte
2014-03-09, 14:45
tak to jest jak się chodzi na BJJ od miesiąca i się jest kozaczkiem.
konto usunięte
2014-03-09, 14:50
A nie w łokciu?
konto usunięte
2014-03-09, 14:50
poczas sparingu trzeba używać techniki, a nie siły. do przeciągnięcia dźwigni dużo nie trzeba, stąd nazywa się to dźwignią.
konto usunięte
2014-03-09, 14:58
Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś biceps połamał
Dobra zajebioza, zrobilem xd
konto usunięte
2014-03-09, 15:00
konto usunięte
2014-03-09, 15:16
@zincum
Miał na myśli wysokość ramiona ty p🤬lony snobie
Autorowi tematu pewnie chodziło o złamanie ręki na wysokości bicepsu tj.kości ramiennej.A tak na marginesie to poszkodowany powinien dokładniej się przebadać bo tak mocnej kości nie łamie się tak ot sobie.Nie chce straszyć ale mogą tam być jakieś zmiany nowotworowe.
sard
2014-03-09, 15:19
Chłopaki się bawią w MMA czyli nap🤬lanie po hardcorze i c🤬ki zdziwione, że komuś coś się stało...
P🤬lona gimbasa, jak modne będzie wsadzanie sobie c🤬ja kumpla w oczodół też to zrobią i będą zdziwieni, że nazwą ich pedałami.
j🤬i idioci
p.s: gówniarze bez wyobraźni.