Historia zaczerpnięta z YAFUDA. Nie moja, ale mnie rozbawiła.
Niedawno doznałem złamania stopy w 3 miejscach. Jest to moje pierwsze złamanie w życiu (a mam 20 lat). Następnego dnia pojechałem do lekarza, który zaproponował aby nastawić mi to "na żywca". Powiedział, że będzie bardzo bolało i czy jestem gotów. Odpowiedziałem, że tak. Chrzęk kości, odgłos mojego głośnego bąka i głośny krzyk "kuu..." poszły na całe pomieszczenie. Lekarz spytał "boli?" i w emocjach odpowiedziałem mu "no nie k🤬a, łaskocze", a tata mnie jeszcze powalił tekstem "dobrze że nie miałeś kreta w drodze". YAFUD
dobre , stary słusznie prawi
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
M................l
2013-02-12, 20:00
Gdybym chciał czytać durne historie z YAFUDA to wpisałbym w pasek adresu YAFUD nie sadistic. K🤬a jego mać.
@up, ja przeglądam YAFUD'a codziennie, inni rzadziej, a jeszcze inni wcale. Nie wiem czy zauważyłeś ale sadistic nie jest autorskim serwisem i każda treść tutaj jest z innego źródła. "Materiały własne" stanowią może tu 1-2% całej zawartości. Chłopak z góry zaznaczył, że nie jego tylko z YAFUD'a; ulżyłoby Ci gdyby napisał "autentyk kolegi"? Pewnie nie, dalej byś p🤬lił, że coś nie gra.
"Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y."
Nie wiem czy to ja mam dzisiaj zły humor czy poziom wstawek jest tak żałosny, ale hejtowałbym niemal wszystko z góry na dół. Jakiś k🤬a kolo terrorysta, chińska bajka i bąk u lekarza. Boże jak śmiesznie... :/
Szkoda że YAFUD to w 99% przypadków bardzo biedne lub dosłowne tłumaczenia treści zamieszczanych na serwisie fmylife.com
K................W
2013-02-12, 20:48
Miałem podobną historię na fotelu u dentysty, podczas aplikowania znieczulenia dentysta trafił na jakiś nerw, tym sposobem bąk trzymany od kilku godzin znalazł się na zewnątrz:) Do dziś pamiętam ten zapach jak zepsutych jaj, ahh..
p................z
2013-02-12, 20:55
nie rozumię
A mnie ten kret uraczył swoją prostotą. Ma chłop rację xD
podpis użytkownika
cycki! <3
kuzyn mial peknieta stope to nasz zajebisty chirurg powiedzial: "wie pan, ja nie wiem czy ta stopa jest peknieta cyz nie, ale na wszelki wypadek damy do gipsu" -.-
podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
ok ok, jeden tekst z YAFUDa a nie K🤬A DZIESIĘĆ
kwejk -> YAFUD -> co dalej ?
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
@McMenel
A ja k🤬a nie znam YAFUDA, i chcę żeby ktoś te durne historię tutaj wrzucał. Bo jestem internetowym leniem, i nie chce mi się do c🤬ja przeglądać 10 innych stron.
McMenel napisał/a:
Gdybym chciał czytać durne historie z YAFUDA to wpisałbym w pasek adresu YAFUD nie sadistic.
A jednak przeczytałeś, więcej - nawet zaszczyciłeś temat swoim komentarzem. Ktoś tu kłamie...
Ale wy tu k🤬a płaczecie. Wrzuciłem tą durną historyjkę bo mnie najzwyczajniej rozśmieszyła. A wy tu k🤬a hejtujecie jak bym wam matkę kiełbasą krakowską zabił.
Po pierwsze: strasznie żałosna opowieść. Po drugie: oddal się w pośpiechu. Do historyjek z YAFUDa jest YAFUD, a nie k🤬a Sadol.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.