nie kupujcie tanich rowerów z marketów , a i na części nie warto szczędzić haj$u ..
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimwidzę, że od razu w c🤬j specjalistów się znalazło, a ja k🤬a powiem tyle, że koleś wylądował jak ostatnia p🤬da i jak dla mnie powinien skończyć z tym sportem. tutaj sprzęt mu nie pomoże jak się nie potrafi jeździć. co z tego że ma dożywotnią gwarancje na ramę, jak up🤬lił amor przy rurze sterowej, co daje mu tylko jakieś 500$ w plecy. p🤬licie totalne głupoty do c🤬ja.
A ja już mam dobre kilka lat (koło 10 będzie) rower z carrefoura i jest w lepszym stanie niż niejeden z tych 'drogich' ;] a i idealnie nadaje się na wyjazdy, a nie jak kumpel miał drogi rower kupiony to po przejechaniu kilku kilometrów już się jechać nie dało - bo albo przełożenia dupiate, albo przeskakujący łańcuch i inne ciulstwa.
Tak jak jeździsz do gimbazy i do domu to pewnie że go nie zajedziesz. Poskacz na nim tak porządnie lub zjedź parę razy chociażby z Hopoka. Każdy amortyzator się złamie nawet te które kosztują po 8k...sam jestem dumny posiadaczem betonowego marcoka z 2004 sprzęt nie do zajechania i to przy moich 100kg wagi
![]()
mądry chłopak w kasku, gdyby próbował palić kozaka to mogłoby to się gorzej skończyć...
A ty na górze zamknij mordę i idź poskakać na trampolinie, skoro to dla ciebie tak mocne wrażenia( nie, nie zajmuję się jazdą wyczynową ale wk🤬iają mnie takie jelenie )