nie kupujcie tanich rowerów z marketów , a i na części nie warto szczędzić haj$u ..
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
nie kupujcie tanich rowerów z marketów , a i na części nie warto szczędzić haj$u ..
jak nie warto, ten filmik jest najlepszym przykładem na to, że warto jak najbardziej
Akurat to marketówka nie jest
Kona kiedyś oferowała dobre rowerki (głównie ramy).
co nie zmienia faktu że często kupuje się amortyzatory z wybranych roczników bo są lepsze jakościowo niż pozostałe (patrz MARZOCCHI ) sam jestem dumny posiadaczem betonowego marcoka z 2004 sprzęt nie do zajechania i to przy moich 100kg wagi
nerfy, wejdź na dh-zone.com poszukaj zdjęć tych ram bardzo często pękają ( choć nie wiem jak z rocznikami i modelami bo Stinky pękają na potęge )
nerfy, wejdź na dh-zone.com poszukaj zdjęć tych ram bardzo często pękają ( choć nie wiem jak z rocznikami i modelami bo Stinky pękają na potęge )
"Nie kupujcie tanich rowerów z marketów"
Kupujcie śmiało, ale polecam każdą jazdę nagrywać, będziemy mieli fajne materiały z failami.
Kupujcie śmiało, ale polecam każdą jazdę nagrywać, będziemy mieli fajne materiały z failami.
nic nie chce mówić ale ten amor to marzocchi DJ lub Z1 wiec nie takie takie tanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie