kokroucz napisał/a:
BeeeeeeEznowu ten baraN
i jego tytułowaniE
Facet, wyjaśnij wszystkim Sadolom, czemu dodajesz zawsze na końcu tytułu tematu dużą literę. Mnie to niespecjalnie interere, ale widzę, że pod twoimi postami użytkownicy już powoli k🤬icy dostają, a mi się to podoba
I piwko za avatar z Quake'a.

podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=oOU2zaT9PZY
cockrączka coś dzisiaj strasznie spięty pop🤬la
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

stalowalowa napisał/a:
Facet, wyjaśnij wszystkim Sadolom, czemu dodajesz zawsze na końcu tytułu tematu dużą literę. Mnie to niespecjalnie interere, ale widzę, że pod twoimi postami użytkownicy już powoli k🤬icy dostają, a mi się to podoba
I piwko za avatar z Quake'a.
Mi też się podoba, dlatego tak opisuję swoje tematy. Skoro inni mają k🤬icę i dostają nerwobóli, niech piszą co chcą.
Na pewno nie chcę się wywyższać spośród Was. Każdy normalny ma na to wyj🤬e i ogląda to co wrzucam.
Bongman ma suche dowc🤬y, Cały_Internet wrzuca ciekawe dokumenty, ja piszę śmieszne wierszyki obrażające grzesia.c - j🤬ego zakalca ludzkiego a Areczos dodaje dużą literkę na koniec...takie tu mamy dziwne fetysze.
Wiecie czemu dodaje dużą literkę?
Żeby was
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Wiecie czemu dodaje dużą literkę?
Żeby was

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Szczerze c🤬j mnie to obchodzi co robi ta duża literka na końcU. Nie obchodzi mnie często nawet nazwa tematu bo c🤬j mówi o temaciE. I nie rozumiem po c🤬j ludzią to wiedzieĆ. Piwko lecI.

zagralbym szkoda ze u nas tak slabo rozwiniety sport tak samo jak futboll amerykanski

Polska istnieje tylko teoretycznie. Zadłużenie kraju nie do spłacenia. Słowo polityk w naszym kraju to synonim na słowo złodziej. Emerytur nie będzie, bo ZUS zbankrutuje lada chwila (już by zbankrutował gdyby nie szarpnął kasy z OFE). Władza mąci na Ukrainie balansując na krawędzi Trzeciej Wojny Światowej. Gospodarka jeszcze dyszy, ale już leży, a zaraz będzie kwiczeć, a wy macie problem z wielką literką na końcu tematu.

@Z jakiego szpitala piszesz ?
Swoja droga to jak zderzenie z pociagiem
Swoja droga to jak zderzenie z pociagiem

"Polska istnieje tylko teoretycznie. Zadłużenie kraju nie do spłacenia. Słowo polityk w naszym kraju to synonim na słowo złodziej. Emerytur nie będzie, bo ZUS zbankrutuje lada chwila (już by zbankrutował gdyby nie szarpnął kasy z OFE). Władza mąci na Ukrainie balansując na krawędzi Trzeciej Wojny Światowej. Gospodarka jeszcze dyszy, ale już leży, a zaraz będzie kwiczeć, a wy macie problem z wielką literką na końcu tematu."
Ktoś tutaj ma dobrą fazę
Ktoś tutaj ma dobrą fazę