👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

slyszalem ze jak sie przetnie taka analkonde szkielkiem to beda dwie

@up
przyjmij moje przeprosiny
wiecej nie bede
obiecuje poprawe
przyjmij moje przeprosiny
wiecej nie bede
obiecuje poprawe

Jaki śliczny wężuś... Mój pytonek cesarski ostatnio uciekł i tylko zdrowy rozsądek zwyciężył nad ciekawością, co by się stało gdyby odnalazł wcześniej moją świnkę morską. (pewnie tylko by zadusił, bo gad ma niecałe 50cm) Ale słodko sobie leżał owinięty na ładowarce od laptopa ^^, więc bezpieczne wrócił do terraruim i ukochanego kabla grzewczego. (za tydzień dostanie mysz do jeść) I wara od świnki, świnki morskie są zajebiste.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie