Fotka zrobiona u mnie w mieście. Zamiast karnego k🤬sa...
podpis użytkownika
Miej wyj🤬e, a będzie Ci dane.
Ja
q................5
2012-12-09, 19:09
No i? To popatrz na pracę warsztatów samochodowych, będziesz wielce zdziwiony jak zobaczysz auto bez kół na podnośniku? Nie miał laczka to postawił na feldze, odkrycie roku normalnie... Lepsze to niż na cegłach pod progi, felgę można wywalić, kosztuje grosze. Wymiana progów dużo więcej...
@quartz75 - a nigdy w Twojej pustej głowie nie zapaliła się lampeczka żeby pomiędzy samochód a cegłę podłożyć kawałek gumy albo choćby deskę? W ten sposób masz 0 kosztów i nie musisz przy każdej wymianie czegoś pod samochodem kupować od razu nowej felgi...
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
fifi
2012-12-09, 19:42
pener - alez skad, nie masz racji,tak dziala parktronic w bmw
jeden c🤬j, ale wyższa szkoła jazdy jest w twoim mieście. już felg nie kradną bo c🤬jowe, tylko ściągają samą opony;)
U mnie kradną całe koła. A jak sobie kierowca nagrabi to albo wybiją szyby i okradną samochód albo go zwyczajnie spalą.

Taka to miła okolica.
r................3
2012-12-09, 21:41
a w moim mieście spokój, przynajmniej w mojej okolicy
jedyni czasem jakiś matiz przejedzie pod oknem, ale nie ma innych pop🤬lonych rzeczy
s................r
2012-12-09, 23:09
Nie w mieście tylko w białymstoku
Źle zaparkował ! Zdejmijmy mu opony, niech stoi tu dłużej !
Seems legit.
Z te "idź pan w c🤬j" powinieneś wj🤬e dostać.Jakaś k🤬a szarańcza ostatnio...+10 do fajności to chyba daje
podpis użytkownika
Ni hoooya!
s................r
2012-12-10, 22:49
Zrobiłeś fotkę zamiat karnego k🤬sa ? w ogóle robiłeś już kiedyś karnego k🤬sa ? albo robiłeś zwykłęgo k🤬sa ?
Powodzenia. Życzę tylko by wam także coś takiego się przydarzyło jeśli myślicie, że rozp🤬alanie czyjegoś mienia jest zabawne. Pożyjemy zobaczymy. Od tego są służby by wlepić kawałek papieru, a nie ktoś inny.
pener - alez skad, nie masz racji,tak dziala parktronic w bmw
naprawdę to napisałeś? fanboy audi zapewne i tyra wszystko. Jakbyś był inteligenty to parktronic jest tworzony przez ludzi więc teoretycznie nie będzie "inteligentniejszy" niż oni sami. Konfiguracja, napisanie takiego parktronica tak żeby parkował w każdej sytuacji(np. bez wyznaczników, w deszczu, bez krwężnika itd) jest rzeczą niemożliwą i niewykonalną.
l................i
2012-12-11, 13:35
zezuli mu opone