Już nawet amerykańskiej policji skończyła się amunicja
Kolor sprawców standardowy
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści
Oby małpy maiły wypadek. Ważne żeby nie z ludźmi.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Kiedyś oglądałem wywiady z takim profesorem Wolniewiczem, powiedział że w USA nie poradzą sobie z murzynami. Szkoda, że Kamala nie wygrała, byłoby wiele fajnych filmów z prawie już wojny domowej.
Te cz🤬chy są na tyle świadome tego że jebią że wychylają sie przez okno? Czy to jakiś ich rytuał? Bo nie ogarniam.
A co się mają babrać z syfem? Jak ich złapią to będzie że policja jest ,,racist'' i żeby zaprzestać finansowania policji w stanach. Czarni sobie sami problemy robią, bo jak policja wykonuje swoją prace zgodnie z przepisami to i tak zawsze jest jakieś ,,ale''.Potem płacz że do siebie cz🤬chy strzelają w swoich gettach , a policja nie przyjeżdża, bo nie opłaca im się ryzykować życia wytrenowanego funkcjonariusza policji, w imię jakichś matołów którzy następnego dnia też będą do siebie strzelać w ramach zemsty, za śmierć kolegów zabitych w wyniku gangsterskiej strzelaniny z dnia poprzedniego. Ja nazywam to zjawisko ,,Czarnym cyklem''
Brakuje jeszcze, żeby strzelali z broni, jak te dzikusy z bliskiego wschodu. Natury nie oszukasz.
F................n
2024-11-10, 12:57
Są cztery warianty:
Strajk policji.
Dostał repremendę co do zatrzymywania czarnych i kolorowych.
Diluje im.
Lub po prostu już ma na to wyj3bane po całości. jak my na cyganów
Ten co kręci film jest biały, który próbuje mówić jak murzyn.
Tyle tam tego jest, że nawet nie chce im się tego ścigać
smc
2024-11-10, 15:45
Przecież policjant wiózł psa, to nie był patrol, więc nie miał obowiązku interweniować.
smc napisał/a:
Przecież policjant wiózł psa, to nie był patrol, więc nie miał obowiązku interweniować.
dokładnie to jednostka k-9 czyli do poszukiwania narkotyków itp.oni nie są od pościgów.
Policja w umurzynnionym USA powinna zrobić jeden wielki, kurewski strajk. Grabieże, pobicia, modrderstwa i gw🤬ty. Generalnie dać zasmakować gawiedzi RPA po upadku apartheidu. Lewatywa będzie błagać o segregację
podpis użytkownika
"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"
babcia
instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Adenoid_Hynkel napisał/a:
Kiedyś oglądałem wywiady z takim profesorem Wolniewiczem, powiedział że w USA nie poradzą sobie z murzynami. Szkoda, że Kamala nie wygrała, byłoby wiele fajnych filmów z prawie już wojny domowej.
Europa też sobie nie poradzi, póki u władzy będą Żymianie - karając nawet za komentarz nieprzychylny zbirom. Gdyby władzę przejeli światli, biali ludzie - odebrali głos k0bietom, które emocjonalnie zawsze będą się ślinić do Murzynów - problem rozwiązany byłby w kilka miesięcy.
Szukacie jakichś wyrafinowalnych teorii dla wytłumaczenia braku reakcji policji, a oni po prostu op🤬lali w tym czasie pączki
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Adenoid_Hynkel napisał/a:
Szkoda? Wolne żarty.