👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój poprzedni komentarz został usunięty, więc zapytam nieco inaczej.
Czy posiadasz jakieś dodatkowe informacje na temat powyższego zdarzenia?
Interesuje mnie kwestia gdzie, kiedy i czy pilot zdążył się katapultować.
Czy posiadasz jakieś dodatkowe informacje na temat powyższego zdarzenia?
Interesuje mnie kwestia gdzie, kiedy i czy pilot zdążył się katapultować.

Mnie zastanowił fakt zależności sprzętowych.
Samolot "starł" dupę o ziemię, a przestała działać kamera. O_o
Samolot "starł" dupę o ziemię, a przestała działać kamera. O_o

Co do pytania gdzie; wg mnie to jest samolot Mirage, sądząc po układzie skrzydeł delta (chyba Mirage 2000). Jest produkcji francuskiej. Używa go kilka krajów, poszukaj, może coś znajdziesz opierając się na modelu.

co jak co ale mirage ma taki piec, że głośniejszego nie słyszałem

nygas232 napisał/a:
Nagrywane chlebem.
Dobrze że nie Józefem Stalinem

jakim chlebem, zwykła kamerka vhs jak na tamte czasy =o, bo wiecie dzieci, kiedyś takie coś istniało
@ somewhere up.
Na temat przyczyn i przebiegu katastrofy wypowiedzą się zaraz specjaliści. Za około półtora godziny kończą lekcje.
Na temat przyczyn i przebiegu katastrofy wypowiedzą się zaraz specjaliści. Za około półtora godziny kończą lekcje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie