📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Wygląda trochę na ustawkę. Pusta ulica i nagle zjawia się kupa kolesi, którzy go okładają, podjeżdża samochód i z niewiadomych powodów się zatrzymuje, śmierdzi mi tu fejkiem.
Złodzieje w Brazylii maja prawo do wcześniejszej emerytury za pracę w trudnych warunkach.
To, co na filmie, przypomniało mi stary dowcip o Niemcu, który pojechał do USA i w Nowym Jorku trafił na Bronx.
Szedł sobie chodnikiem, gdy nagle z zakamarków wyskoczyło czterech Murzynów i zaczęło okładać Niemca pięściami.
NIemiec krzyknął: — Nein, NEIN!!!
I wtedy z bramy wybiegło jeszcze pięciu Murzynów...
Szedł sobie chodnikiem, gdy nagle z zakamarków wyskoczyło czterech Murzynów i zaczęło okładać Niemca pięściami.
NIemiec krzyknął: — Nein, NEIN!!!
I wtedy z bramy wybiegło jeszcze pięciu Murzynów...
Geraldinio napisał/a:
Wygląda trochę na ustawkę. Pusta ulica i nagle zjawia się kupa kolesi, którzy go okładają, podjeżdża samochód i z niewiadomych powodów się zatrzymuje, śmierdzi mi tu fejkiem.
W gorących krajach, życie zaczyna się po 17:00 i trwa do rana, albo do 9:00. Od 9:00 do 17:00 śpią, bo zbyt gorąco.
Przepiękna inicjatywa społeczna, chciałbym kiedyś wziąć w takiej udział
Tak powinien wyglądać wymiar sprawiedliwości w przypadkach oczywistych. Czekaj to jego torebka, którą wcześniej buchnęła ta babka
.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie