👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
Właśnie to różni złodzieja od włamywacza złodziejem może być każdy szmaciarz a włamywaczem…
Albo to faktycznie taka mameja albo ten filmik to reżyserowane gówno.
Po rynnie chciał się wspiąć, chyba nigdy nie miał z nimi kontaktu.
Najgorsze, że po wszystkim. Pan złodziejaszek oskarży administratora budynku (czyt. właściciela) o źle zainstalowaną rynnę i odszkodowanie minimum na leczenie, jak nie zadość uczynienie za straty moralne.

Lekcja na przyszłość nie montować runny na zbyt mocnych kołkach.
szkoda że mu jeszcze ta rynna na czerep nie spadła... była by akcja jak w Kevin sam w domu .XD
Zbysław napisał/a:
Mając tyle działki wybudować dom na pięć kroków
Łaj?
żartujesz czy poziom Maćka z klanu z iq ?
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Najgorsze, że po wszystkim. Pan złodziejaszek oskarży administratora budynku (czyt. właściciela) o źle zainstalowaną rynnę i odszkodowanie minimum na leczenie, jak nie zadość uczynienie za straty moralne.
Otóż nie tym razem. Rynna nie służy do wspinania się po niej, Co innego schody, albo gdyby na niego spadła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie