Polak w niemieckim programie, pokazuje, jak łamie nowoczesne zabezpieczenia Volkswagena Passata.
Profesjonalista.
podpis użytkownika
"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
Passat... AXA...
.....k🤬a, jak w domu!
podpis użytkownika
Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
W prawdzie nigdy tego nie rozumiałem ale nie raz czytałem o specjalistach łamiących zabezpieczenie jakiś nowych aut (przedstawiony pasat to już staruszek) w czasie znacznie krótszym.. Na takie numery co tu gość pokazuje jeden prosty układ elektroniczny i gość leży i nie wie co zrobić.. Odblokuje imobilizer, złamie zamek w stacyjce ale nic pozatym nie pokazał..
10 minut bo mu szkopy patrzyły na ręce
normalnie robi to w 2 do 3 minuty
jakie auta najłatwiej zaj🤬, wystarczy spojrzeć na statystyki: VW i AUDI
podsumowując koncernowi z Wolfsburga zależy na tym aby auta ginęły bo ubezpieczalnia wypłaci a klient kupi nowe
Konto usunięte
2010-04-14, 20:45
a ja zawsze myślałem, że to polski hydraulik jest popularny za granicą.
Mi taki "jareczek" podp🤬lil lusterka w 14 minet. Kiedys w skandynawii za kradziez odcinali dlonie. Taki sk🤬ielek juz by nie pokradl.
Aplauz w temacie dla jareczka jest objawem braku mozgu, badz posiadania jakiejkolwiek wlasnosci. Bo gdy sie ma i zostanie sie okradzionym, zmienia sie mentalnosc, jak i rowniez komentarze. Dzieciaki sa wszedzie.
Konto usunięte
2010-04-15, 14:58
3:26 czas - czerwony Mitsu Eclipse 2G JUUUUUUUUUHUUUUUUUU!!!!! hehe
mcmt napisał/a:
w 14 minet
Tego to ja sobie nie przypominam
Złodziej z Polski, jak to pięknie brzmi. Chociaż zwykłemu obywatelowi Niemiec wystarczy powiedzieć 'Polak' a reszta nasunie mu się sama. Ot, stereotypy.
podpis użytkownika
I'm not your type.
I'm not inflatable.
DeMonica napisał/a:
Tego to ja sobie nie przypominam
Konto usunięte
2011-08-06, 9:48
troche dlugo sie bawi teraz potrzeba 3/4 min i auto jedzie np z niemiec do polski pod gorzow
Tylko panowie zapomnieli o jednym....
Samochód był zamknięty na centralny, bez autoalarmu.
6 minut wyjący samochód na parkingu. To by chyba nie przeszło.
Tutaj pan "Jarosław" pokazał podstawy na które łebki wyrywają samochody.