Polak w niemieckim programie, pokazuje, jak łamie nowoczesne zabezpieczenia Volkswagena Passata.
Profesjonalista.
podpis użytkownika
"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
Konto usunięte
2010-04-13, 17:51
P🤬lone szkopy... Ciśnienie mi się podnosi jak słyszę ten język

Ale za Polaka piwko
Konto usunięte
2010-04-13, 18:07
ktos szprecha po niemiecku?
JA NATURLiCH MAJN FURER !! SIEG HAIL !! - jedyna rzecz jaka nasuwa mi sie jak słysze szwabski
zonk
2010-04-13, 18:39
a mam nadzieję że tym wszystkim k🤬om co kradną auta łapy uschną. Z🤬by genetyczne co nie potrafią do normalnej uczciwej pracy iść.
Konto usunięte
2010-04-13, 18:40
10 minut. A on coś chyba mówił, że nie od tego passata wziął ten black-box :]
Konto usunięte
2010-04-13, 18:41
jarek wymiata!
Oby więcej takich fachowców pracowało nad niemieckimi samochodami bo te części to strasznie drogie mają.
Ma ktoś numer do jarka?
Konto usunięte
2010-04-13, 18:44
Czemu polaka do tego? Jakby nie mieli swoich spycjalistów. Potem się niemcy krzywo patrzą...
Jak dla mnie to propaganda Niemiec, pokazująca polskich "fachowców" w ciemnych barwach. A pan Jarosław to kolaborant j🤬y i tyle na temat...
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
Mają swoich specjalistów... ale później te autka jeżdżą tak kapryśnie jak bolid Kubicy w zeszłym sezonie.
Konto usunięte
2010-04-13, 18:59
No prace legalną dorwał, w TV. Dorobił się...
A może mechanikiem jest na ogół
Jaroschlaw
albo ślusarzem. jak pracuje w zawodzie pokazanym na filmiku to musi być tym mniej wykwalifikowanym specem. 10 min dłubania w samochodzie przy stacyjce raczej zwróci uwagę. chociaż w zasadzie to c🤬j z nimi, niech wszystkich pozamykają.
Polak Potrafi
Konto usunięte
2010-04-13, 19:49
to już wiem, kto chciał nam podp🤬lić passata. ;p
Konto usunięte
2010-04-13, 20:27
w 10 minut to bym wolał go zepchać do swojego garażu, albo przynajmniej gdzieś indziej i tam dłubać....