podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Hasło "złodzieje bez granic"- pierwsze skojarzenie:
nie kojarz morderców ze złodziejami
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
I bardzo dobrze. Gówniara czytać nie umie, a będzie bezmyślnie klikać w debilne ikonki.
Ta i wyrośnie na debilke niepotrafiacą wypełnić aplikacji online, albo da się łatwo oszukać przez internet...
K🤬a 2019 rok jak ona dorośnie będziemy mieli roboty i inteligentne samochody, i uwierz mi, że to bezmyślne klikanie w ikonki się jej przyda bardziej niż przeczytanie Dzieci z Bullerbyn...
Ta i wyrośnie na debilke niepotrafiacą wypełnić aplikacji online, albo da się łatwo oszukać przez internet...
K🤬a 2019 rok jak ona dorośnie będziemy mieli roboty i inteligentne samochody, i uwierz mi, że to bezmyślne klikanie w ikonki się jej przyda bardziej niż przeczytanie Dzieci z Bullerbyn...
P🤬lisz jak potłuczony. Wszystkie badania zachodniej cywilizacji wskazują jednoznacznie, że urządzenia typu telefon/tablet/telewizor spowalniają rozwój intelektualny i emocjonalny dziecka, jeśli są mu dostarczane przed 6-7 rokiem życia.
nie kojarz morderców ze złodziejami
Dlaczego? Przecież to mordercy i złodzieje. Jedno drugiego nie wyklucza.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
forza nostra legge
Internet mam od 16 roku życia, kompa od 11, wszystko potrafię zrobić w necie i na kompie co trzeba. Tak jak i każdy kto tak miał w tamtych latach. Gówniarze niepotrzebny jest smartphone. Pewnie jesteś zły, bo tobie z kolei, mamusia zabrała

podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!