👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie był na to przygotowany. Dał typom jakiś zepsuty złom a w kieszeni ma normalny telefon. W torbie pewnie ma tych rupieci parę sztuk.

Mozej napisał/a:
Pewnie był na to przygotowany. Dał typom jakiś zepsuty złom a w kieszeni ma normalny telefon. W torbie pewnie ma tych rupieci parę sztuk.
Też tak myślę

Kocham_Sanah napisał/a:
Też tak myślę
Znowu się ośmieszyłeś tym kłamstwem.
ja to sie dziwie ze w tej ameryce lacinskiej oni sie jeszcze nie nauczyli zeby profilaktycznie strzelac do kazdego na skuterze.
Przeciez juz naukowo potwierdzono ze w tamtych rejonach szansa na to ze osoba na skuterze to bandyta wynoso 231%
Przeciez juz naukowo potwierdzono ze w tamtych rejonach szansa na to ze osoba na skuterze to bandyta wynoso 231%
Żona mu pisała elaboraty, więc rozwiązał problem bardzo skutecznie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie