Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Złodzieje telefonów
OdpadAtomowy • 2025-02-13, 12:08
Dwóch recydywistów z Kazania (Rosja) "oczyściło" sklep z telefonami komórkowymi, ale zabrali tylko podróbki wystawowe smartfonów i kilka akcesoriów. Skala zniszczeń okazała się niewielka, więc złodzieje w wieku 35 i 39 lat zostali zwolnieni za kaucją.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adblood 2025-02-13, 22:05 1
Mors_Nigra napisał/a:

Ociec🤬j... na prawdę nie spodziewałem się, że ktoś faktycznie da odpowiedź! Cześć i chwała Ci!

Nie wiem jak jest na Androidach ale w iPhone’ach jest wyszukiwarka muzyki - Shazam. I radzi sobie bardzo dobrze, w kilka sekund znajduje utwór, nawet remixy. Jeśli ktoś nie wiedział to polecam.
Zgłoś
kakalos 2025-02-14, 6:18
dobrze, ze ich wypuscili, bo nastepnym razem beda wiedziec zeby krasc prawdziwe
Zgłoś
jah1 2025-02-14, 11:17
Zwróciliście uwagę na skuteczność kacapskiej policji? Przestępca zawsze zostaje złapany i sprawiedliwie osądzony. No, kuźwa, idealne państwo!
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem