Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
Złodzieje
konto usunięte • 2012-05-19, 14:09
ZAPAMIĘTAJCIE TE MORDY ! Właściciel małego sklepu spożywczego jest regularnie okradany przez idiotów którzy myślą, że im wszystko wolno.W dniu 11 maja kilku niezbyt rozgarniętych małolatów ukradło ze sklepu ''Mikrus''w Poznaniu dwa kosze z Chrupkami.Właściciel zgłosił sprawę na policję, ta jednak nic z tym nie zrobiła z powodu ''Niskiej rangi wykroczenia''. (Obecnie jest to kwota 250 zł). Powtarzało się to wielokrotnie !. Właściciel pieniędzy za towar nie odzyskał więc film z tego incydentu umieścił na Youtubie.A oto filmik jak zawstydzony złodziej próbuje zerwać swoje zdjęcie.
.
To mieszkańcy Poznańskiego Łazarza.

Zrodlo
Zgłoś
Manian 2012-06-23, 13:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Griszon 2012-06-26, 12:57 3
ciąg dalszy
Zgłoś
pawel6 2012-06-26, 13:04
Goście są śmieszni, cała Polska się z nich śmieje a oni nadal trollują.. Na miejscu tego typa porządnie bym ich spałował albo co najmniej gazem jebnął po oczach raz czy dwa i by się szczury szybko nauczyły.
Zgłoś
~mcmt 2012-06-26, 14:45 1
Może nareszcie policja coś zrobi z tym pajacem?
Ten sklepikarz powinien mieć pozwolenie na broń.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-29, 17:21 1
Zgłoś
Halman 2012-06-30, 17:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-10, 11:27 3
Zgłoś
Rolnik3a 2012-08-11, 0:03 1
Niestety mój temat został przeniesiony na było.pl więc tu to wklejam:
W Poznaniu, w sklepie Mikrus ponownie doszło do zuchwałej kradzieży, tym razem złodziej śmieje się nam i naszemu prawu w twarz . Pomóżcie odkryć lub schwytać sprawców kradzieży!

Cytat:

Miałem nadzieję , że już mam spokój . A tu nie - spokojny czwartkowy wieczór godzina około 23 ,10 . Do sklepu najpierw wchodzi jeden młodzian około 21 - 22 lata . Prosi setkę cytrynówki i piwo . Po chwili wchodzi drugi. Nic nie wskazuje ,że mają złe zamiary . Podaję zamówione towary. Nagle jeden gw🤬townym ruchem porywa porywa z lady cały karton zapalniczek.
Zgłaszam sprawę na policji nr alarmowy 112 . Piękna akcja - policja jest już po około siedmiu minutach. Objeżdżamy okoliczne ulice. Jednak złodziej już zdążyli się zaszyć.
Jutro zgłaszam sprawę na ul. Rycerską. Żarty się skończyły.

ZAŁĄCZAM ZDJĘCIA ZŁODZIEI

Butelka dobrej whisky, dla tego kto ujawni dane osobowe sprawców!
Zgłoś
Rolnik3a 2012-08-11, 0:38
Wiadomość o tym człowieku przekazałem już Panu Markowi, wielkie dzięki, jeżeli coś z tego wyniknie od razu o tym napisze .
Pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 14:00
Mnie też przenieśli do było. Takie coś powinno mieć osobny temat a nie być trzymane w sarkofagu!
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 14:02
Jesteście pewni, że mam wydzielić swój post i wstawić jako osobny temat?
Zgłoś
~Angel 2012-08-11, 14:56 1
Zgłoś
Rolnik3a 2012-08-11, 21:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-14, 13:18
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-16, 20:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem