Filmik jest ucięty, w dalszej części widać jak typ jeszcze wciągnął jednego z włamywaczy z powrotem do domu i dalej go nap🤬lał
Tutaj pełny filmik z dźwiękiem

ad3k77 napisał/a:
Filmik jest ucięty,
dałem to czym dysponowałem, jeszcze bez dźwięku.
Halman napisał/a:
dałem to czym dysponowałem, jeszcze bez dźwięku.
Ktoś miał czas, żeby dorwać film, pociąć go bez sensu i dołożyć c🤬jową muzyczkę. Mistrzem wyszukiwania w internecie to chyba nie jesteś.
ad3k77, dzieki że dorzuciłeś całość z dźwiękiem ale nie musisz już się z tego powodu spuszczać.
ad3k77 napisał/a:
Filmik jest ucięty, w dalszej części widać jak typ jeszcze wciągnął jednego z włamywaczy z powrotem do domu i dalej go nap🤬lał
Ten film się bardzo niefortunnie kończy dla właściciela. Szkoda. Kibicowałem mu do końca.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
~VeIture napisał/a:
ad3k77, dzieki że dorzuciłeś całość z dźwiękiem ale nie musisz już się z tego powodu spuszczać.
Dobrze, przepraszam.
ad3k77 napisał/a:
Ale drugi k🤬s już próbuje z powrotem po wp🤬l wejść.
Po h🤬j tak się męczyć ze złodziejami? Magnum 500 SW załatwi sprawę, na dobre

podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
repowski napisał/a:
Kumplowi ostatnio do piwnicy się wj🤬i, jednego dopadł....
rozj🤬 mu mordę? no i prawidłowo

Ustawka jak c🤬j. Ja to się nie potrafię nap🤬lać ale tego bohatera w czerwonych gaciach to bym zaj🤬 w trzech strzałach.
Przepraszam, w pomarańczowych.
Cipczan napisał/a:
Ustawka jak c🤬j. Ja to się nie potrafię nap🤬lać ale tego bohatera w czerwonych gaciach to bym zaj🤬 w trzech strzałach.
c🤬ja byś zrobił, gałe co najwyżej jednostrzlowcu