Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Złom
konto usunięte • 2012-08-13, 10:04
Znalezione na różnych szrotach.Nie jednego jeszcze człowiek by odrestaurował

Reszta w komentarzach
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Corradolicious 2012-08-13, 14:12 1
Z tym, ze to F40 to jakas replika, porownajcie sobie fotki prawdziwego F40 do tego czcegos
Zgłoś
kralza222 2012-08-13, 15:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Manik 2012-08-13, 15:38
Az zal na to patrzec. Wheeler Dealers (fani czterech kolek) odnowiliby ladnie te autka i za niewielka sumke by sprzedali ;d
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-13, 15:44
@kralza222
Z pretensjami do moderatorów.Ja też wolałbym nie czekać na pierwszy komentarz tylko wrzucać wszystko na raz
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-13, 15:45
Ciekawe tylko, czy na części sprowadzane zza granicy nie poszło by więcej kasy, niż na sprowadzenie jeżdżącego auta
Zgłoś
juki 2012-08-13, 15:46
Te Ferrari F40 to ewidentna replika. Najbardziej mi zal tych dwoch 'Vett C3 i C2 oraz tej Shelby Daytona... Przeciez to kawal pieknych aut. Ale widocznie ktos ma za duzo kasy...
Zgłoś
tomek841 2012-08-13, 15:49
za to żeś mnie wzruszył tym tematem masz browca
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-13, 15:56
I dlatego uwielbiam oglądać program "Fani czterech kółek" gdzie takie zabytki odnawiają.
Zgłoś
normale 2012-08-13, 15:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stew 2012-08-13, 15:59 2
Do autora: Numeruj fotki następnym razem. Będzie wszystkim łatwiej o nich dyskutować.

To raz. Dwa: Restaurowałbym
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-13, 16:06 11
Zgłoś
piochux 2012-08-13, 16:29
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-13, 17:10
.:. napisał/a:

Zostań dyktatorem, podczas ucieczki porzucisz.

Nie warto, motłoch spali, coby im się z ciemiężcą nie kojarzył.
BTW Linekk, czy Twój nowy nick odmienia się przez przypadki?
Zgłoś
piropirat 2012-08-13, 17:21
7 zdjęcie, wreszcie znaleźli Delorean'a !
Zgłoś
Miki6830 2012-08-13, 17:38
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem