Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Złom
konto usunięte • 2012-08-13, 10:04
Znalezione na różnych szrotach.Nie jednego jeszcze człowiek by odrestaurował

Reszta w komentarzach
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
samozlo171 2012-08-13, 18:52
Heh, w porównaniu z moim osiemnastoletnim Oplem Astrą i tak nie wyglądają źle:P Co nie zmienia faktu że serce pęka jak się widzi te legendy motoryzacji...
Zgłoś
bloodwar 2012-08-13, 19:08
Manik napisał/a:

Az zal na to patrzec. Wheeler Dealers (fani czterech kolek) odnowiliby ladnie te autka i za niewielka sumke by sprzedali ;d

Oni by się nawet nie tknęli takich złomów, bo doskonale wiedzą, że to studnia bez dna! Żeby doprowadzić te samochody do stanu "igła" trzeba by wpakować w nie więcej kasy niż są warte - blacharka praktycznie od zera bo wszędzie rdza (rozbite panele z włókna szklanego - koszmar księgowego!), silniki do kapitalnego albo całkiem do wymiany, większość części nie do dostania więc trzeba płacić fortunę w oficjalnym serwisie etc. A na koniec i tak nikt go nei kupi, bo kto by kupował powypadkowy super-samochód który wyciąga ponad 300 na godzinę? A nawet jak kupi to za połowę ceny, bo nie ma pierwszego właścicciela, nie był garażowany, nie miał przeglądów co roku...
Zgłoś
NuclearBlast 2012-08-13, 19:41
Jak ktoś mógł tak mógł zostawić De Lorana .... przecież te auta sa tak rzadkie .. a co do aut to mam do takich klasyków sentyment i sam bym chętnie jakimś się zaopiekował i odbudował go od zera .
Zgłoś
harinezumi 2012-08-13, 19:49
Panowie te 1 i 2 zdjęcie z ferrari to F40 ( nawet Clarckson przy takim stoi jak wygooglujecie ) 3 fota to testarossa
Zgłoś
mccoob 2012-08-13, 20:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-13, 20:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-13, 21:46
złom wart setki tysiecy
Zgłoś
ddobry10 2012-08-13, 22:09 1
troylee napisał/a:

pokaż palcem gdzie jest F50, bo coś nie widzę..

Dokładnie jak już co to jest jego poprzednik f40 . Morał tej bajki jest wielu znany jak nie znamy marki samochodu to się nie wypowiadamy
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-13, 22:12
Przypuszczam że spora częśc z nich to po prostu repliki...
Zgłoś
Iperyt 2012-08-13, 23:00
Zgłoś
MoD88 2012-08-13, 23:42
forest1600 napisał/a:

omg, ferrafi f50.... i to w nienajgorszym stanie.... porzadnie go umyc, sprawdzic mechanike i mozna jezdzic aaaaaaaaa ide plakac do kata :/

Kolego, gdzie Ty tam widzisz F50? Może ja ślepy jestem, ale dla mnie tam jest 2xF40
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-15, 0:09 2
Na 8 zdjęciu (licząc od fotek w komentarzu) Lamboghini Countach! I to białe! Toż to świętokradztwo! Z najdzikszą rozkoszą zapakowałabym na podwóro i odrestaurowała, choćbym miała sama blachy klepać i językiem silnik czyścić!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem